Likvidátoři

57%
Likvidátoři
Thomas, bývalý americký federální agent, musí opustit program na ochranu svědků a vystoupit z utajení, když je přepaden jeho byt v Londýně následkem chyby způsobené špatnou adresu. Když akce skončí vícenásobnou vraždou, zprávy o ní v mediích aktivují jeho pronásledovatele a ti posílají do Evropy zabijáka, aby Thomase zabil. Ten se dává na útěk. Když se dostává do ohrožení život jeho dcery, odhodlaný otec musí oba dostat do bezpečí dříve, nežli jej vypátrají lidé, před nimiž se skrýval. (O2)



Pete69
Pete69
29 978 bodů
4.5
Plochý předvídatelná příběh. Film mě v žádném směru nezaujal. Akční scény průměrné, herecké výkony jakbysmet. Tento film se zařadil do předlouhé řady béčkových akčních filmů na které bude padat prach a občas ho v nočních hodinách pustí nízkorozpočtová televizní stanice.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
7
Stará dobrá akční jízda dle staré školy a to s borci jako jsou Scott Adkins a Wade Barrett zde postavených proti sobě. Velice známá klasická šablona sice možná zklame, ale jde si to svojí dějovou cestou a svým tempem takřka nenechá vydechnout. Příběh je velice jednoduchý, ale tady jde především o akčnost a to splňuje na sto procent. Po poklidném představení hlavní dvojice, tedy otce a jeho dcery, se okamžitě rozjede etuda plná přestřelek, soubojů, rychlých kol a atmosféry plného napětí. To vše podpořeno vynikající kamerou s různými nájezdy, přehledným střihem a vhodným soundtrackem. Akční jízda, která se ve videotéce neztratí.
avenis
avenis
8 184 bodů
1
Tohle by mohlo sloužit agentům všeho druhu jako instruktážní video pro boj z blízka. Jinak nenacházím smysl, proč někdo financoval vznik takové podprůměnosti. Dějová linka vyvařená aspoň stokrát, herecké výkony snad jen ty bojové, zbytek nestojí za řeč,... a už nic. Jedno klišé za druhým. Jakmile se boj odehrává ve stodole, někdo se na něco nabodne. Například. (25.10.2022)

Dodatečné informace

Původní název:
Eliminators (více)
  • USA Likvidátoři
  • USA Eliminators
Premiéra v ČR:
4. 3. 2022
Země původu:
USA, Velká Británie
Čeština:
Likvidátoři je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch