Trojí hranice

74%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Martrix
Martrix
2 449 bodů
6.5
Tvůrci šli spíš cestou ukázat kamarádství mezi skupinou bývalých elitních bojovníků, kteří se pustí do ne tak úplně legální akce. Vykresluje je trochu zidealizovaně, resp. ať dělají co dělají....vlastně to myslí dobře a jsou to dobří hoši...to je velmi nebezpečný pohled a je to trochu laciné. Ale chemie mezi herci funguje dobře, postavy jsou jakž takž vyprofilované, takže min. první polovina filmu pěkně šlape. Pak se to trochu pokazí, ale pořád nepadáme pod průměr. Je ale veliká škoda, že to vše nebylo nasnímáno dynamičtěji, s větším důrazem na fakt, že zabíjení je špinavé řemeslo a vybírá si svou daň...tím pádem to mohlo být kratší o dobrých 20-25 minut... . Prostě se nemohu ubránit dojmu, že to šlo udělat s tímto scénářem, i ansáblem mnohem lépe.
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
8
Takový to, když se Batman, Oberyn Martell, Nicholas Nickleby a mutant Apocalypse rozhodnou okrást drogového krále, ale krapet jim selže únikový plán. Triple Frontier je kvalitní a bohužel i vcelku nepovšimnutý akční thriller, který slušně pracuje s hlavními hrdiny a představuje vcelku originální zápletku, kterou člověk ve filmech podobného ražení (drogové gangy a americké vojenské jednotky) jen tak nenajde. To sympatické herecké obsazení tomu dodává na šťávě, plus rozhodně by divák neměl očekávat, že tam budou kulky lítat každou vteřinou. Snímek hodně sází na napětí, které si po většinu doby udržuje velmi slušně, svou roli v tom určitě sehrál i autor hudby, Rich Vreeland, který je zodpovědný i za creepy hrozivý soundtrack k hororvce It Follows. Možná škoda těch několika logických lapálií, nad kterýma jsem trochu kroutil hlavou, ale ve výsledku rozhodně spokojenost.
dana-hrozkova
318 bodů
7.5
Vůbec ne špatný akční film. Naopak. Parta bývalých vojáků (žádný Ramba, naopak v podstatě normální lidi, pouze zocelení vojenským výcvikem) se rozhodne pro rychlou akci, okrást drogového bosse. Akce se zvrtne a druhá polovina je bojem o záchranu holých životů. Hudba Metalliky tam sedí dokonale.
taliz
taliz
257 bodů
8
Vyborne obsazeni, skvělé vykony, radost pohledet. Za me ocekavany film na ktery jsem se tesil. Velmi pekne natočené, realisticke a surove. Pro chlapy co se toho neboji, proste a jednoduché. Presne jak bylo receno expendables dnesni doby, chlapi co se neboji