Bezva ženská na krku

68%
Bezva ženská na krku
Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným  Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil“. Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit… (CinemArt CZ)



Recenze: Bezva ženská na krku

Kinobox.cz
50%

Oba hlavní hrdinové jsou relativně příjemní. Respektive, oba hrdinové jsou ze začátku nesympatičtí a posléze si "hledají cestu ke svým srdcím" tak, jak je to zapotřebí.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Bezva ženská na krku dokazuje,že to s českou kinematografii ještě není tak zlé jak jsem si začínal myslet. Příjemná letní komedie s výborným Ondou Vetchým v hlavní roli.Po celých 97 minut panuje příjemná atmosféra a i když se zrovna nebudete popadat za břicho,tak vám tahle ženská vykouzlí po celou dobu úsměv na tváři.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
I když tato komedie je jedna z těch povedenějších ( natočené za posledních 10 let ) stejně se nemůžu ubránit pocitu, že náš film směřuje do horoucích pekel. Ondřeje Vetchého považuji za současného TOP herce, přesto nemůžu dát filmu více, než 50%. Na Jiřího Langmajera ( krále českých "kýčkomedií" ) začínám být silně alergický.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain romcom, která měla ale přijít o nějakých 10-15 let dříve, aby se z ní stala klasika. Takhle to využití (dneska už ohraného) mustru, působí dost neoriginálně a do jisté míry bezradně. Navíc body nepřidává ta podivná vtipnost vedlejších postaviček (Malý, Táborský), která chvilkama tahá tohle dílko až ke klasickým Troškovinám. Naštěstí Vetchý je jako morous docela uvěřitelný, no a Petra Hřebíčková ta má hollywoodský úsměv.


Dodatečné informace

Původní název:
Bezva ženská na krku (více)
  • Česká republika Bezva ženská na krku
Premiéra v ČR:
13. 10. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch