Muži v černém: Globální hrozba

54%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Člověk si řekne, že je ta nejlepší doba a nejvhodnější čas oprášit staré resty z minulého roka.. a když tak procházím tím seznamem, snažím se už podle názvu nebo plakátu rozpoznat, jestli to bude ta největší kravina na světě. A ejhle, muži v černém: Internationál. To asi naznačuje, že film bude mezinárodní. No nebyl, žádného zeleného emzáka s tabletama, jsem neviděl. Zkurvená propaganda. Při filmu jsem měl asi milión různých otázek, ale stačí mi zodpovědět jen jednu - proč? Proč zbytečně kurvit tak dobrou sérii, když minulé tři pokračování skvěle fungovaly a našláply tu nejvtipnější filmovou sérii o mimozemšťaněch. Stejný problém jako u Ghostbusters z roku 2016. Vím jedno, není to kvůli Chrisu Hemsworthovi, který hrál v obou špatných a blitkých rebootech, ale kvůli té špatné kampaně a přiživování k dobrým značkám, které už před několika lety dávno ukončili svoji existenci, a asi každému dojde, že tyhle série jsou ukončeny, a sebelepší a sebehorší pokračování to jen pohnojí. Opět to vyjebané #metoo s hlavní ženskou rolí, a k tomu s negroalementárním octopusem, a Tchóřem s Avangárů. Will Wonka a Tomča Johnson to nejlíp utáhli. Okej, zase tu musí hrát Emma Thopson s vytahanou kůží na pochvě, ale počkat, ona si platí deset plastických operacích do roka, takže kundu nejen že má vytahanou, ale dokonce už i použitou. Tak jo, jdu si taky oholit nohy depilátorem, a spokojeně budem užírat popcock. Muži v hovnech: Internedšl. Pokud přijde pokračování, odkazuji veškerý svůj majetek svému mluvícímu psovi. (Ta ironie, když mám v jméně kocour). Jak vidím ve svým hodnocení, zatím jsem neohodnotil ani jeden díl mužů v černém, a aby to nebyla ostuda, že bych tu měl jen tenhle sranec, tak si jdem udělat černej maraton. Ne, teď výjimečně nemyslím černej gangbang.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Po naprosto příšerném třetím a ještě mnohem horším druhém pokračování je čtyřka návrat ke klasice s výrazným technologickým upliftem. Je to svěží, vtipné, děj frčí kupředu bez zbytečných prázdných míst a především tam není žádný rádoby vtipný negr, okolo kterého by se musel film povinně točit. Oddychovka, na kterou se rád podívám znovu. Jo a ty dva badguyové jsou působiví.
kknk2
kknk2
2 989 bodů
7
Zas taková kalamita to nebyla. Globální hrozba kromě nových hlavních postav nepřináší nic nového, humor slábne a film nevyužívá potenciál předchozích snímků. Tessa Thompson naštěstí má větší prostor než Hemsworth, jehož role nijak nepřidává na kvalitě filmu. Celkově jsem se bavila, tvůrci by se mohli ponaučit a zkusit další pokračování, protože svět mužů v černém má ještě mnoho, co nabídnout.
roque
roque
2 923 bodů
9
Film celkem oddechovka, u které nemusíte moc přemýšlet. Nevyrazí dech, ale ani neurazí. Klasické zbraně, létací auto. V tom žádná novinka. Záporák až na konci, ale ani on nijak zvlášť originální.
  • sexy Chris Hemsworth nalákal určitě velkou spoustu fanynek :)
  • mimozemšťani
  • záporák
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
2
Tohle nebyla globální hrozba, ale globální genderový průser. Podle mě je prznění filmových klasic neodpustitelné a Chris Hemsworth se objevil i v předělávce krotitelé duchů (pardon Krotitelky duchů) a už má našlápnuto i na ženského Thora. S Chrisem to jde zkrátka s kopce a doufám, že tomuto trendu bude brzy konec.
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
6.5
Muže v černém lze jednoduše považovat za klasiku z přelomu století a není se proto čemu divit, že se v Sony pokusili na tuto sérii navázat. Samozřejmě nejde o žádný restart jako v případě Krotitelek duchů, ale o jakési volné pokračování se zcela novými hrdiny. Řekněme si to na rovinu, scénář zde opravdu nefunguje. Příběh se bez nějakého většího důvodu přesouvá z oblastí A do oblasti B, je tu až nesmyslné množství padouchů s tím, že ten hlavní je totálně předvídatelný a dojde tu i na nesmyslné zvraty spojené s minulostí hlavní hrdinky. Christ s Tessou spolu fungují docela dobře, ale to a jistá dávka nostalgie je víceméně to jediné, co vás u filmu udrží. Ve finále jsem dostal přesně to, co jsem očekával, takže ani nijak zklamaný nejsem. 65%
Edward
Edward
2 487 bodů
3
3/10
Martrix
Martrix
2 449 bodů
4
Pozor, teď jistě příjde něco kulervoucího, protože nastupuje dramatická hudba. Aaaaa, ono nic. Tessa prošla maskovacím zařízením, za kterým se odehrávalo to, co jsme čekali že tam bude. Takže nejen nic kulervoucího, ale ani nic kulešimrajícího, nebo aspoň kuleovívajícího. A tak to jde dál a dál, skoro celý film. V čem je potíž? Hošové se zasekli v devadesátkách, kde bylo CGI v plenkách a všichni ti emzáci v MIB byli COOL. Hemsworthovi bylo v době MIB 14 let a jistě ho ani nenapadlo, že jednou bude aktivně pomáhat při pohřbívání(rebootování) takových pecek, jako byli Krotitelé duchů a Muži v černém. Pokud jste fanoušci MIB, asi si najdete důvod, proč dát víc než dvě hvězdy. Já ale nemám potřebu omlouvat špatnou režii a výběr herců, což jsou hlavní příčiny proč nemají MIB 4 DRIVE. No a pak ten infantilní humor, jako by to bylo cíleno na 12-ti letá děcka...strašlivý scény s Pěšákem... . Prostě dobře míněná, ale dost nepovedená věc. Škoda.
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
5.5
Thor a Valkyrie to nezvládli. Naprosto chápu, proč je dali zas k sobě. I přestože to jsou zde oba vcelku nezajímavé charaktery (on přehnaný ňouma, ona votravně ve všem dokonalá), chemie je mezi nimi dobrá, ale celkový dojem z filmu to nezachraňuje ani náhodou. Noví Muži v černém se sice opět vytasí s pitoreskně vyhlížejícími emzáky, vychytanými zbraněmi, charakteristickou hudbou, atd., ale kouzlo z původních dílů nezachytili ani náhodou. Vizuálně dobrá a vcelku zábavná podívaná, plus dobrý jiskření mezi oběma hlavními postavami, jsou asi hlavními pozitivy, jinak je vše na těžkém průměru až podprůměru. Sakra, ani vtipný to nebylo. Muži v černém nebyli vtipní! To je prostě selhání jak hrom. Nemluvě o tom, že každý předešlý díl měl výrazného hlavního padoucha, tady je to dost slabota.