Matky na tahu

70%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
Senn
Senn
803 bodů
10
Po dlouhé době opravdu skvělá komedie, která dle mého názoru vystihuje život. Skvělé obsazení, a člověk se směje od začátku do konce.
Květka
Květka
711 bodů
6
Komedie moc nesleduju, Matky na tahu mě však zlákaly svým tématem i obsazením. Příběh popisuje radosti a hlavně starosti matek a vypráví o tom, že žádná matka není dokonalá a má své "nedostatky". U filmu jsem se zasmála, pobavila se a jako oddechový film je naprosto ideální. :)
martin2560
martin2560
633 bodů
5
Film vyloženě pro maminy po třicítce co objevili Ameriku mládí... Vše se v podstatě točí okolo témat vyloženě teenagerů.A pak je tu jeden vztah který se rozpadá a který má ve směs problémy všech ostatních vztahů...Pokud jste žena zhrzená a unavená zpackaným vztahem a hledáte směr kam dál...tohle by možná mohla být vaše inspirace.Chlapi si v tom najdou možná odpověď na to na co si u ženských dát pozor 😁. Tenhle styl humoru je co se mě týče celkem pokles,ale jinak když na to vezmete svojí partnerku která se začíná nudit vaším vztahem a padá do stereotypu,tak ji skoro na dvě hodiny vytáhnete z reality do snů...
Pacman
Pacman
586 bodů
7.5
Nejsem žena, nejsem ženatý, nemám děti. I přes tato fakta jsem si film užil. Když jsem si říkal během sledování, že je to podobné Pařbě ve Vegas (a trochu prcičkám), tak jsem netušil, že režie i scénář je opravdu od tvůrců zmíněné Pařby. Díky tomu má film spád a dokáže držet tempo. Obsazení rolí je pečlivě vybráno, takže "Míla Kundis" je výborný tah. Ještě lepší však byla Kathryn Hahn, kterou jsem dříve nikde nepostřehl. Humor je zde většinou situační a sem tam slovní. Ano, sem tam se objeví trochu pubertálního a infantilního humoru, ale na škodu to není. Jako oddychovka bezvadné, docela by mě zajímal názor žen (ideálně matek).
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
9.5
Takový film jsem potřebovala a mám ho tu! Matky na tahu jsou dokonale vtipné, zajímavé a výstižné. Super hlášky na super místech.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
7
Americká odpočinková komedie. která se nemine účinkem. Ideální pro ženy, maminky, které si chtějí na chvilku odpočinout od capartů a snít si o tom, jak by bylo možná příjemné trochu vypustit páru a utrhnout se ze řetězu jako hlavní hrdinka. Praktické zkušenosti nemám, nemůžu soudit, ale u filmu jsem se velmi bavila.
Ghost Dog
317 bodů
7
Ulítlá přisprostlá typicky americká odpočinková komedie, která je určená především pro maminy, ale i mužské pokolení pobaví. Ústřední trio si to vyloženě užívá, Mila jako vždy okouzlující a Kristen Bell zaujme tentokrát v úplně jiné poloze než obvykle. Jako odpočinkovka, ideálně s flaškou při ruce, určitě nezklame.
pery34
299 bodů
10
Tahle komedie je pro všechny věkové kategorie. Každý se neuvěřitelně pobaví. Nasmějete se od začátku do konce. Herecké představitelky postav si výborně poradily se svými postavami. Určitě je to zážitek na odreagování, vřele doporučuji. Zkrátka ze života.
shalmirane
223 bodů
8.5
Mila Kunis si zahrála roli přetížené matky - nucené tvářit se perfektně, dokonale. Až do okamžiku, kdy pohár přeteče. Najde si k sobě stejně nedokonalé matky a začnou řádit. Zahrála to dobře, ostatně už je mamina, takže možná nemusela ani moc improvizovat :)
  • výkon Mily Kunis
Petka88
Petka88
223 bodů
7.5
Příjemná oddechovka, jak už to u komedií většinou bývá. Perfektní obsazení! Takže film sem musela vidět aniž bych dopředu věděla o čem vlastně vůbec je :D Nejsem žena na mateřské dovolené, takže nemůžu soudit, jak to chodí, ale řekla bych, že to vypadá tak nějak jako zde :D Jeden z filmů, který se dá pustit znovu.