Buchty a klobásy

64%

Komentáře a recenze 50

Dle počtu bodů
Pacman
Pacman
586 bodů
6.5
Konečně dobrý animák. Sice ne pro mládež a už vůbec ne pro děti, ale o to víc mě pobavil. Animace dobré, práce s mimikou super. Velice kvalitní hudba dokresluje scény nacpané hláškami. Ano často je přítomen adolescentní humor, ale málo kdy hraničí s trapností. Většinou to sedne a jako třešnička je poměrně veliké množství politicky nekorektního humoru. Postavy jsou mluvené kvalitními herci a hlavně dobře. Já jsem si to užil, určitě jsem nečekal víc.
javor6
javor6
530 bodů
10
Od chvíle shlédnutí již žádný návštěva nákupních chrámů nebude taková jako před tím... sprostota tenhle film je tak neuvěřitelně mrdlej, že vzdává poctu a ukazuje záda všem mrdlejm komediím. Narozdíl od nich ale nikdy nevypadá trapně, má překvapivě hromadu hlubokých myšlenek (nemyslím tím závěrečnou mr*ačku) a já se náramně bavil. Žvejka Hawking/Terminátor to všechno vošéfovala. Nedovedu si ani představit tu pr*el, když tohle psali. Za každou větou si říkali "Ty vole a nebude to moc?" ... pro někoho rozhodně. Ne všichni mí přátelé byli úplně unešeni. Ale pro mě to je ve svém žánru za plný počet a rozhodně to musím shlédnout znovu. Možná by mohla být velká sranda kouknout se na to v dabingu, protože kadence originálních nadávek je prostě hodně vysoká...
Kamil3
Kamil3
527 bodů
7
Strašná ujetina ...Kondom ,tampon a toaleták jsou vrcholy filmu dokud nepřijde posledních 5 minut sexuálního inferna kde potraviny souloží to mě fakt dostalo.No Buchty a klobásy jsou opravdu vtipný animák u kterého se smálo celé kino..Svělá byla i hudba a za mě to je za 70 procent
patrick-sarin
438 bodů
7.5
K tomuhle není co říct, to se musí vidět. Totálně šílenej animák plnej zvrácenýho a černýho humoru. Konec mě naprosto odrovnal, kdo ještě neviděl, můžete se těšit, stojí to za to :-D Tuhle šílenost můžu jen doporučit. Navíc je to silně protináboženský.
Váleček
360 bodů
6.5
Vezmu to po bodech:
  • vtip (tomu sprostému humoru jsem se smál pořád)
  • nápad a provedení
  • hodně škaredá urážka Stevena Hawkinga (Dělat si prdel z fyzika tohoto kalibru a veřejně se mu smát mi přijde krajně nevhodný)
  • (spoiler) obrovskej sexuální grupáč všech jídel na konci byl fakt nechutnej. Pardon, ale tohle vážně přehnali. Když to ženská dělá pusou ženský a nad tím si tři chlapi včetně tlusťocha a starýho seschlýho vousáče honěj a pak to delat ti dva spolu... to mi nepřišlo ani trochu zábavný. Křivil se mi xicht jak to jen šlo.
byland
309 bodů
8.5
Konečně nějaký animák pro dospělé. Skvělé zpracování pohromy, kdy potraviny padají z nákupního košíku. Pojídání dětí coby karotky. Naprosto geniální, ale najdou se tu i trošku nudné pasáže...to ovšem neplatí o konci filmu :D.
pery34
299 bodů
10
Strašná ujetina ...Kondom ,tampon a toaleták jsou vrcholy filmu dokud nepřijde posledních 5 minut sexuálního inferna kde potraviny souloží to mě fakt dostalo.No Buchty a klobásy jsou opravdu vtipný animák u kterého se smálo celé kino..Svělá byla i hudba a za mě to je za 70 procent
AryaCZE
AryaCZE
253 bodů
4.5
Hm, tak upoutávka filmu v kině mě celkem bavila. Co se týče samotného snímku, na který mě opakovaně ukecával kolega... tak až na pár scének u kterých jsem se pousmála, mi to přišlo tak moc účelové, až vlastně hloupé... Posledních cca 10 minut byli autoři zřejmě už krapet sjetí. A to si myslím, že nejsem žádný suchar. Na rozdíl od mého kolegy se tedy záchvaty hurónského smíchu nekonaly. No jen tak mimochodem, o kolegovi si občas myslím, že je krapet asociál.. a léta bez ženský. Tak že by proto? ;-)
xverca
205 bodů
6
Tohle jsem necekala, myslela jsem, ze pujde o klasicky animak. Nakonec film s humorem spise pro dospele. Napad opravdu originalni, to se jen tak nevidi. Misty to prechazelo ke scenam, kdy si rikate, ze uz to neni mozne. Ale tleskam tomu, ze je nekdo schopny takovy film uvest.
ja_majka
ja_majka
200 bodů
1
Prehnane vulgárny animák. Vyskytli sa aj vtipné časti ale celkovo príliš silené. Najhoršie vyhodené peniaze za film.