Zpívej

73%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
carloss
carloss
246 bodů
7
Ohraná zápletka, jednoduché dění a tak dále. Jako animák ale i funkční. Vtipné zvířecí postavy jako vždy všechno zachrání. Vidět zpívající​ho šneka to se jen tak nevidí. Anglický dabing velmi kvalitní. Především hlavní postavy. Po zhlédnutí nelze nemít dobrou náladu.
Alex1987
230 bodů
7
Krásné nazpívala písně, překvapivé hlasy pěveckých hvězd. příběh sám o sobě vtipný. za mě vede Johnny a jeho píseň I'm Still standing. dokonce zvažuji se podívat na Rocketmana díky tomuto výkonu. a Mike a jeho My Way taky pecka. oceňuji, že zpěv nechali originální až na Ash v podání Ewy Farne. ale ta mi nevadila a písnička se mi líbila i v češtině. krom toho easter eggy a narážky na návrat do budoucnosti a jiné filmy mne taky pobavili. stále je prostor na zlepšování ale skvělý filmeček
  • písně
  • příběh
  • animace
bubu
112 bodů
7
Animák, ve kterém zazní průřez všemi hudebními žánry a různými desetiletími - od Franka Sinatry po Lady Gaga, děj svižně odsýpá, zvířátka jsou roztomilá a vše dobře dopadne. Nenáročná podívaná pro celou rodinu se zajímavým dagingem, který neurazí žádného příznivce hudebního průmyslu.
Radek Hnilička
100 bodů
2.5
Zajímavý, ale pro mě to je nic moc. Čekal jsem lepší