Případ pro rybáře

57%
Případ pro rybáře
Plakát traileru

Příznivcům české detektivky netřeba jméno Hana Prošková představovat. Na její detektivky se, během 70. a 80. XX. století, stály fronty. Pamětníci jistě znají barrandovský film Měsíc s dýmkou, který vznikl podle jedné z jejich knih v roce 1966 v režii Zdeňka Kubečky. Česká televize natočila naposledy její detektivku v roce 1989 v režii Dušana Kleina. Šlo o titul Zrcadlo nenávisti. Bylo by škoda nechat tyto kvalitní české detektivky nepovšimnuty. V televizním filmu Lucie Bělohradské, podle scénáře Jany Knitlové, se na scénu znovu vrací kriminalista Vašátko a jeho přítel, malíř Horác, aby během svého rekreačního pobytu na rybách, jen tak mimochodem, vypátrali vraha mladé stopařky. (Česká televize)




Pete69
Pete69
29 898 bodů
7.5
Velmi slušný detektivní film s dobrými herci. Je krásné, jak i 40 let stará předloha se dá v tomto žánru mírně upravit tak, aby zapadla i do dnešní doby. Mě se tato série kriminálních filmů líbí a Případ pro rybáře je navíc okořeněn krásnou přírodou a pohodičkou u rybníka.
p.a.douch
p.a.douch
8 364 bodů
7
Velmi pěkné překvapení. Perfektní obsazení a překvapivě dobrý výkon Davida Matáska. Viktor Preiss opět výkon na který je radost se dívat. Je to Pan Herec. Ale ani ostatní se nedali zahanbit - Pidrmanová, Svobodová, Táborský, Matěj Hádek i další. Ještě bych vyzvedl Jana Dolanského, ten byl taky velmi dobrý. Námět v pohodě, jako detektivka to funguje dobře, režie vcelku zvládnutá. Pro mě příjemně strávených 80 minut.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Překombinovaná zápletka, hloupé rozuzlení. Únavná detektivka, kterou nemusím rozhodně podruhé vidět.

Dodatečné informace

Původní název:
Případ pro rybáře (více)
  • Česká republika Případ pro rybáře
Premiéra v ČR:
20. 1. 2013
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Případ pro rybáře


Půjčení nebo nákup