Jesse Stone: Lost in Paradise

68%

Zajímavosti 5

  • Produkce byla oznámena v březnu 2015 a natáčení proběhlo v květnu 2015 v Novém Skotsku.
  • V úvodní scéně je Jesse Stone dotázán, kde byl poslední dva roky. Odpovídá: "Bojoval se zločinem" (tato věta se ve filmové sérii opakuje). Tom Selleck se objevuje také ve filmu Spravedlnost v krvi (2010) v roli policejního komisaře.
  • Je prvním filmem Jesseho Stonea, ve kterém nehraje Stephen McHattie (kapitán Healy). Ten se objevil ve všech osmi předchozích filmech. Důvodem Healyho nepřítomnosti je jeho dovolená na Floridě.
  • Jedná se o devátý z řady televizních filmů s Jesse Stoneovou a první ze dvou filmů, které byly natočeny v rámci smlouvy se společností Hallmark.
  • Je prvním televizním filmem Jesseho Stonea, který bude mít premiéru na kanálu Hallmark Channel. Po osmém filmu se CBS rozhodla další filmy nenatočit. Jesse Stone: Bludiště pochybností (2012) z demografických důvodů, a to i přes poměrně vysokou sledovanost a věrnou fanouškovskou základnu. Tom Selleck čekal tři roky na vhodnou nabídku a chtěl zachovat kvalitu produkce nastavenou v prvních osmi filmech. Stanice Hallmark Channel často opakovala prvních osm filmů, což z ní udělalo přirozenou volbu pro pokračování série.