Jak přežít single

63%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
ruzovka
ruzovka
117 bodů
7
Neříkám, že film měl hluboký děj. Samozřejmostí v něm byla hlavní postava, která se utápí po rozchodu a snaží se dokázat, že žít sama je vlastně fajn, i když to tam několikrát popře. Co se mi ovšem líbilo byly humorné scény, které měla na starosti Rebel Wilson. U ní mi tento humor sedí a místy jsem se opravdu ze srdce zasmála. Jako odpočinkový film to není špatné. Nic víc od toho nečekejte.
Adél
80 bodů
10
Film, který mě stoprocentně bavil. Neočekávala jsem od toho tolik zábavy. Spíše jsem čekala, že to bude další americký cajdák s trpnými vtipy a šťastným koncem. Už při prvních deseti minutách se mi ale tento názor úplně obrátil a jen jsem si užívala super film. Určitě na něj kouknu znovu.
AlvySinger
75 bodů
5.5
Film asi spíše ocení single sekretářky se třicítkou(čtyřicítkou) na krku, které si rády vyrazí v pátek na "drink" v naději, že se konečně objeví ten uhlazený něžný drsňák podnikatel intelektuál, zadívá se na ně a bude rozhodnuto. Bohužel většina hlavních hrdinek má šarm, sympatie s sexapeal v mínusových číslech. A kdy už někdo natočí něco o single mužích, kteří chodí každý pátek do baru na "drink" aby tam konečně potkali tu pravou.(jenomže jsou tam vždy pouze opilé nány).
jirinkasek
jirinkasek
71 bodů
7.5
Oddechový film.
trckova
trckova
63 bodů
6
Jelikož jsem od filmu v podstatě nic neočekávala, byla jsem mile překvapena. Celkem jsem se bavila, pár hláškám jsem se zasmála. Generačně jsem přitom opravdu někde jinde. Odpočinková záležitost.
marikalu
62 bodů
5.5
odsnímku jsem čekal atrošičku více,spíše odpočinkové nic strhujícího.
K.Monika
54 bodů
7
Od tohoto filmu zase tak moc nečekala,ale příjemně mi překvapil. Herecké výkony byly suprové. Film uteče, ani člověk nemá pojem o čase. Vtipný scénář. Také bych čekala jiný konec, ale ne všechno musí jít tak, jak si přejeme, i když je to jen ve filmu. Určitě ale doporučuji.
Evčanutens
Evčanutens
3 bodů
6
Ahojte lidi sorry ale plati se tu neco??