Doba ledová: Mamutí drcnutí

58%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
pery34
299 bodů
10
Film už je hodně koncipován pro menší a menší děti a začíná to být celkem nudné.Sice se hlavní postavičky hodně snaží a český dabing je opšt na jedničku,ale už tomu něco chybí,chybí originalita pilotních dílů a nevím,zda-li se plánuje ještě pokračování,na co máme být zvědaví?
sak007
232 bodů
5.5
Asi nejslabší ze všech dílů, je vidět, že nápady už došly a ani veverka to nezachrání. Zase se blíží konec světa a naše parta se musí opět spojit aby zachránili svět. Zkuste hádat, zda se jim to povede :) V dabingu excelují Ota Jirák a Jiří Lábus a spolu s pěknou animací zachraňují hodnocení filmu :)
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
4
Doufal jsem, že po čtvrtém dílu série skončí ještě s trochou důstojnosti ale ono ne. Vznikl nám tu ještě pátý díl, který to naštěstí celé ukončuje ale i tak asi neměl vzniknout. Pro děti opět fajn zábava, občas se člověk i zasměje ale ten příběh je děs.
maaro77
50 bodů
3.5
Tento díl se mi vůbec nelíbil
Liba1
48 bodů
8.5
Krásný animovaný příběh s mamuty Manny, Ellie a Broskvička, lenochodem jménem Sid, tygrem Diego nebo vačičáky Crash a Eddie.V ýprava hrdinů k záchraně ledového světa. Výborný pro děti, dospěláci si příjemně odpočinou. Český dabing výborný, postavičky příjemné a milé.