Strážci Galaxie 2

80%

Komentáře a recenze 93

Dle počtu bodů
Lady Di
Lady Di
369 bodů
4
Dvojka strážců galaxie byla o poznání lepší. Ego byl úžasný. Je škoda, že poslední Celestial zemřel, ale na druhou stranu to byl zmrd. K Yonduovi jsem nikdy nijak neprilnula, ale konec mě dostal. Opravdu. U tohoto snímku byli opět největšími taháky Rocket, rozhodně Groot, Ego, Yondu (a Nebula).
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
8
Ačkoliv patřím do malého procenta lidí, kterým se nelíbil baby Groot, musím přiznat, že druhý díl je důstojným pokračováním předchozího dílu. Postavy jsou stále zajímavé a hýří vtipem. Nejvíce se mi nejspíš zalíbil Ego. Co se týče nedostatků/děr v příběhu, dají se u tohoto snímku opomenout.
pery34
299 bodů
10
Strážci galaxie jsou ve výsledku dobré pokračování, ale o proti prvním strážcům se tvůrci snaží odvázat, ale bohužel to ve výsledku (finále) dělá z filmu přeplácaný digitální bordel, naštěstí kvalita je stále skvělá, hlášky trefné a vynikající soundtrack. Jen bych se možná příště vyvaroval občas tupým dialogů, které kazí jinak dobrý dojem.
Miska12
Miska12
281 bodů
9.5
Včera jsem se vrátila z kina. Musím říct, že tenhle film patří mezi nejlepší filmy co jsem kdy viděla. Podle mě je lepší než jednička, ale každý má svůj názor. Jednu chvíli jsem se nemohla přestat smát a druhou se mi chtělo brečet. A navíc Baby Groot je tak roztomilý.
Morra
235 bodů
10
Geniální pokračování,které se tentokrát nese v ještě více uvolněném duchu. Já se skvěle bavil a vlastně si ani nepamatuji,kdy jsem se naposledy u filmu tak dobře pobavil. Film se nese spíše až v sebe parodickém duchu a díky tomu se zde setkáváme se spoustou až absurdních scén.
shalmirane
223 bodů
9
Strážci galaxie pokračují, z drobné zápletky se opět stane záchrana celé Galaxie a tentokrát není hlavní záporák žádné béčko. Na scéně se poprvé objeví žijící (ne na dlouho :) Celestial.
  • materiál pro LoreWhores
  • kompenzace množství titulkových scén i za Wolverina
leriel
213 bodů
10
Druhý díl Strážců Galaxie se mi líbil stejně jako první díl. Mělo to vtip, kouzlo a Groot je prostě senzační. Už teď se těším na třetí díl, který věřím, že bude stále nápaditý a jedinečný. Nemám ráda komiksové filmy, ale na tenhle nedám dopustit. Je to prostě parádní jízda ;)
Marhul28
Marhul28
176 bodů
9.5
O něco později jsem tu abych recenzoval jeden z nejlepších Marvel filmů vůbec, za který je zvolen právem. Obsazení - musím zmínit hlavně Sylvester Stalloneho, jeho role mu absolutně sedí a doufám že mu dají v pokračování mnohem více prostoru. Kurt Russel, pro mě aka ,,Darth Vader style". Výborný výběr herce a jeho ještě lepší herecký výkon. Při jeho proměně na pana Davida jsem nevěděl, jestli je to počítačově, nebo je to vážně on (We are Groots
vojta-kortus
158 bodů
10
Dvojka Strážců galaxie je pokračování, které nedělá jedničce ostudu. Ke všem barvám pleti nám tu přibyla ještě zlatá, skleněná, sylvesterstallonovská a kurtrussellovská, všichni hrdinové pořád hláškujou (a Drax i Groot dokonce víc, než kdy dřív), ztvárnění vesmíru je barvité a působivé a bitky i bitvy odvázané a technicky vychytané. Ústřední kroužek hrdinů jsme si představili už v předchozím dílu, takže tady se až na ženu, co se vyvinula z larvy, nic moc dalšího nekoná. Tudíž je dostatek času (občas až bohužel příliš času) porýpat se trochu v emocích a vztazích - synovsko otcovských, nevlastněsynovsko otčímovských, sestro sestrovských, mývalovsko grootovských (to je tradičně největší zábava) a Petero Gamorovských. K tomu jedna načuřená kněžka a jeden šílenej egomaniak a může se rozjet další slušná marvelovská jízda. Která, jak už je obvyklé, nekončí ani se začátkem závěrečných titulků:-)
akela
akela
133 bodů
5.5
oproti 1 docela NUDA