Hardcore Henry

72%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
Mr.T
246 bodů
7
Film si užijete tím víc, čím více paříte střílečky. Jedná se o jednu dlouhou krvavou lázeň, která se snaží z filmového experimentu prokopnout dveře pro další šílenosti podobného druhu. Filmu se nedá upřít řada nápadů a scén, kdy se pohled z první osoby vyloženě hodí. Po nějaké době se ale tato perspektiva stane trochu stereotypní a člověk hledá něco dalšího, k čemu se upnout. To ale moc nenachází. Humoru je minimum a ani super Sharlto to nezachrání. Přitom koncept si vyloženě o nadsázku říkal. Co je pro mě ale největší mínus, je až příliš velká brutalita. Nejsem žádná cíťa, ale hrátky s nožem už na mě byly až moc explicitní a zbytečně rádobyšokující. Posledních 20 minut je pak pro mě už jenom jeden velký blivajz se zmateným vyústěním. Tudíž závěr je takový, že zhlédnutí nelituji, ale v budoucnu bych prosil trochu odlehčenější uchopení.
zoouška
zoouška
202 bodů
3.5
Minulý týden jsem shlédla tento bláznivý film. Je to skutečně něco pro mladistvé a zvláště pak pro ty,co holdují počítačovým hrám... O co ve filmu vlastně konkrétně šlo, jsem jaksi nepochopila, a musela jsem se zeptat dcery, která byla se mnou. Blázinec.
kapibara
kapibara
198 bodů
2.5
Poslal mě na to bratr a zasloužil by pár facek. Film nemá žádný děj, ale oproti videům na youtubu má 90 minut, které sice utíkají, ale odnikud nikam. Ráda jsem ale viděla v něčem Haley Bennett. A některé gagy byly povedené (hlavně s Jimmym). Ale krom bolesti hlavy si už na nic moc dalšího z filmu po pár dnech nevzpomenu. Ale zajímavé je, že jsou lepší scény, v kterých se střílí, než ty, v kterých se skáče.
premysl-fiala
95 bodů
4
Celkem bída. Příběh fádní, akční scény nic moc a teoretická magie a technologie jenom přidává na rozmazanosti celého filmu. Nevím jestli se jednalo o akční film, nebo komedii, nebo parodii... Najde se jenom pár scén, které pohladí divákovu duši. 40%
rebrdo
rebrdo
66 bodů
9.5
Na tenhle film sem se těšil nejvíc konečně celej fil z pohledu první osoby a a jak sem čekal nadchnul mě !!! doufám že bude i dvojka :)
Tommy22
Tommy22
37 bodů
8.5
Za mě jednoznačně palec nahoru. Ikdyž nehoduji počítačovm hrám, Henry mě zaujal a udržel mojí pozornost od začátku do konce. Od první chvíle je zde nastaveno vysoké tempo a divák se nijak nenudí. Některé scény jsou trochu nereálné, ale toto není typ filmu, který je dokonalý, nýbrž u něja máte vypnout a užít si tuhle bláznivou jízdu.
kubomonty
18 bodů
9
Tak toto bol narez. Kde som siel do kina, mal som urcite ocakavania, no bral som to s odstupom a skor ako film, ktory sa snazi o priekopnictvo v FPS filmoch. Daleko presiahol to, co som cakal. 90 minut nepretrzitej akcie, kde som sa ani nestihol nadychnut, odporucam pre vsetkych fanusikov akcnych filmov!