Tajný život mazlíčků

69%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
patrick-sarin
438 bodů
7.5
Tomu filmu nemám co vytknout. Zajímavý nápad, vtipný příběh, dokonale zvládnuté zvířecí rysy, super čas krásně naplněný a především - zaujme i rodiče, kteří nemusí dvě hodiny trpět a čekat na vytoužený konec. Doporučuji nejen rodinám - i dospělácký tým si to užije.
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
6.5
Krásná komedie vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé, měla jsem ji možnost vidět ve 3D, což ještě umocnilo zážitek, trochumne zklamal děj, čekala jsem uplně něco jiného a tentopřístup mi přišel trochu laciný, chtělo by to více inspirace a něco nového
paniks
319 bodů
8.5
Max je pes a Katie člověk, jsou to nejlepší kamarádi. Nového chlupáče Barona nemůže Max vystát, dělají si naschvály. Skončí opuštění a obklíčení skupinou osiřelých zvířat, vedených šíleným králíkem. Přátelé Maxe ho však zachrání. Oddechovka nejen pro děti, doporučuji.
pery34
299 bodů
10
Tak jo. Mohl to být ještě větší mazec. Kdyby se místo klasické hollywoodské (nebo obecně "filmové") historky o pobíhání sem a tam tvůrci soustředili na úžasné reálné, byť surrealisticky působící situace, které soužití se čtyřnohými anebo opeřenými mazlíčky přináší, tak by to trumflo Sausage party. Ale pak by to - možná - nebyl film pro děti. Nebo ano, dnešní děti jsou dost bystré a se zvířaty mají zkušenosti. Člověk by brečel, protože animace i výtvarné pojetí jsou špičkové. Ach, tisíckrát škoda nevyužitého motivu zviržátek v undergroundu!
AryaCZE
AryaCZE
253 bodů
9.5
Sice dějově krapet předvídatelné, ale co se týče stylizace chování jednotlivých druhů zvířat zkrátka skvostné. Jako chovatelka a dobrovolnice zvířecího útulku jsem se opravdu nasmála nad perfektně dotaženým chováním i pohyby jednotlivých mazlíčků. Jaká podoba s těmi mými. :D Jsem zvědavá jak se popasují s druhým dílem.
sak007
232 bodů
5.5
Jako pohádka pro děti to není špatný, má to vtip, pěknou animaci i pěkný soundtrack, jen příběh je takový obyčejný, v podstatě každý druhý animák je o tom, že se někdo ztratí a ostatní ho hledají. Ale co, nakonec to stejně dobře dopadne.
zoouška
zoouška
202 bodů
6
Tento film jsme viděli v provedení 3D, je to klasický dětský film s trochu plytkým až nudným příběhem, po pravdě musím přiznat,že jsem se nudila a dívala na hodinky, když už bude konec. Dceři se ale film líbil, čili z hlediska dětského diváka zde film doporučit
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
8
Je to hezký, barevný, ftipný a dobrodružný. Jo a taky akční a je tam drsnej králíček. A jsou tam dobrý hlášky třeba jako: "Nikdy nevěř psovi na kolečkách." Nebo: "Haf!"
Radomira
Radomira
84 bodů
7.5
Krásný film, já jsem s ním spokojená. Vzpomněla jsem si na naši starou fenku Britu, když jsme přitáhli domů štěně Míšu... A o dva roky později štěně Pištu... Koneckonců, není to přeci jen ona, kdo hrabe díry v zahradě ve snaze nás těch mladých rošťáků zbavit?
Maggie3
9 bodů
5.5
Vizuálně moc hezké, místy vtipné, ovšem děj samo o sobě nic moc.