Já, Earl a holka na umření

76%
Já, Earl a holka na umření
Já, Earl a holka na umření

Film, který je důkazem, že pravé přátelství překoná vše, Já, Earl a holka na umření, přináší výjimečně zábavný a povznášející příběh, jenž si získá vaše srdce a vyvolá ve vás smích! Seznamte se s Gregem Gainesem, svérázným teenagerem, který se snaží nenápadně proplout střední školou, zatímco většinu času tráví se svým “spolutvůrcem” Earlem natáčením parodií na klasické filmy. Jednoho dne Grega jeho matka požádá, aby se začal věnovat smrtelně nemocné spolužačce. Gregovi se nejprve nechce, pak se ale pustí do svého dosud nejambicióznějšího projektu. Zbaví se strachu z okolí a se svými blízkými naváže vztahy, jaké si nikdy nedokázal představit.




Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Pěkný snímek.. konec velmi kvalitní a dojemný. Co se týče filmu jako celku, tak to až tak moc mimořádnost není, dosti podobné snímku Hvězdy nám nepřály, zde ale excelují neokoukané tváře a za geniální považuji to, že jsme ve filmu několikrát řečeno, že hlavní hrdinka nezemře a tak je konec o to silnější a překvapivý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
S tímhle typem filmů to mám jednoduché. Buď mi bezvýhradně sednou a jsem z nich nadšený, anebo mi prostě postavy přijdou moc nereálné a celý film mnou jen tak prohučí. Tady to je ten druhý případ. Zkouknout, smazat a co tam máme dál..
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Vítěz z festivalu v Sundance je zajímavě vystavěný osobní autorský snímek, se kterými se až tak často nesetkáváme. je komický, hluboce jímavý a na konci diváka rozseká ačkoli pořád říká, že to tak nebude. Každopádně je to zdařilý filmeček a za zhlédnutí určitě stojí.


Dodatečné informace

Původní název:
Me and Earl and the Dying Girl (více)
  • USA Já, Earl a holka na umření
  • USA Me and Earl and the Dying Girl
  • USA Ja, Earl a dievča na zomretie
Premiéra v ČR:
1. 11. 2016
Země původu:
USA
Čeština:
Já, Earl a holka na umření je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch