Nerve: Hra o život

66%
Nerve: Hra o život

Studentka střední školy, závislá uživatelka online her se ocitne v nebezpečné situaci, kdy každý její pohyb začíná být monitorován anonymní komunitou pozorovatelů. (Freeman Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Velmi zajímavé téma na film,které se lehce přenese i do reálného života. Nerve je zaměřený primárně na mladé lidí a na sílu sociálních médií. Ze začátku se film tvářil jako další blbina pro teenagery,ale postupem času se z toho vyklubal docela fajn thriller se sympatickým obsazením. Některé scény jsou až příliš za čáru,ale jako celek bych to hodnotil kolem 60%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ze začátku to vypadalo na další podařenou kritiku dnešní sociální společnosti. Jenže postupně se tahle teenegerská hra měnila v mizerný sci-fi thriller, kterým vlastně zůstala až do závěrečných titulků.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Solidně natočená moralita s několika zajímavými režijními i scenáristickými nápady, sympatickým ústředním duem a zvratech postavených na aktuálním životě teenagerů, kterým je film určen. Sympatická letní jednohubka, v ničem mě to neurazilo a naopak příjemně překvapilo.

Dodatečné informace

Původní název:
Nerve (více)
  • USA Nerve: Hra o život
  • USA Nerve
Premiéra v ČR:
8. 9. 2016
Země původu:
USA
Rozpočet:
19 mil. USD
Tržby:
85,24 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nerve: Hra o život je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch