WolfCop

53%
WolfCop

Lou je zástupca šerifa so záľubou v alkohole, ktorý svojho šéfa nemá veľmi v láske. Keď mu ten jedného dňa prikáže, aby počas noci preskúmal, kto sa potuluje v lese neďaleko mestečka, najradšej by tento príkaz ignoroval. Nakoniec sa však rozhodne nadriadeného poslúchnuť, čo sa ukáže ako chyba, pretože v lese padne do zajatia okultnej skupiny, ktorá ho po diabolskom obrade zmení na vlkolaka. Spočiatku si Lou z tejto noci veľa nepamätá, akurát sa v jeho okolí nachádza viac srsti, než by si to želal. Rozhodne sa tak mierne upraviť svoje služobné vozidlo a prijme prezývku „Vlkocajt". Až neskôr však vysvitne, čo okultisti jeho premenou skutočne zamýšľali...




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
3
Já prostě tyhle béčkové(no až céčkové) filmy prostě miluju. Nemusím od nich očekávat nic světoborného a navíc se vždy v rámci možností pobavím,protože tvůrci si v nápadech meze nekladou. To platí i pro tento snímek kde hlavní hrdina - vlkodlak(zástupce šerifa) začne řešit zločin. Prostě šílenost,která mne ve výsledku trošku zklamala. Bylo to bláznivý a přitažený za vlasy,ale stále jsem se nemohl zbavit dojmu,že se z toho dalo vytěžit přeci jen víc.
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
4
Neskutečný brak, který si svou brakovitost uvědomuje a dává to najevo skoro v každém záběru. Občas film dokáže pobavit, ale jinak to je film spíše pro vyvolené.
lamps
lamps
15 311 bodů
3.5
Nápad vhodný do raných osmdesátých let, ale vzhledem ke Grindhouse trendu posledních dvou dekád vlastně akceptovatelný i pro ty ambicióznější béčkové vody. Zpracování a příběh ale dost tragické - občas se objeví slušně sestříhané scény, maska i gore ujdou a je tu pár hodně dobrých nápadů (transformace mužského přirození na vlkodlačí je dost vtipná, sex s krásnou červenou karkulkou jakbysmet), ale nadějný koncept je zabitý nesmyslnou pointou a finále už je pouze nuda a šeď. Alespoň Sarah Lind aspiruje na nejvíce sexy barmanku filmové historie (i když to s ní bylo trochu jinak).

Dodatečné informace

Původní název:
WolfCop (více)
  • Kanada WolfCop
  • Kanada Lobocop
  • Kanada Волк-полицейский
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
0,76 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce WolfCop


Podobné