Ani ve snu!

39%
Ani ve snu!
Laura je hbitá, mrštná a paličatá holka. Touží se dostat do party parkouristů a spolu s nimi zdolávat překážky, které jí nastavuje městské prostředí. Při tom ji zaskočí láska, kterou pocítí k Lukymu. A začne žít dvojí život: Ve fantazijním světě komických a romantických vizí jí Luky patří, v realitě ale její snaha se s ním sblížit skončí karambolem. Ve chvíli, kdy se oba její světy zvláštním způsobem propojí, se Laura musí rozhodnout. Buď bude nadále romanticky snít, nebo se dokáže poprat se svým skutečným životem.



Recenze: Ani ve snu!

Kinobox.cz
40%

Ani ve snu! byl od počátku chvályhodný počin, který se snažil přijít s něčím novým, ale tvůrci si ukousli příliš velké sousto, které nezvládli tak dobře, jak bylo zapotřebí. Přes všechny ty proplétající se motivy má film necelých 80 minut včetně titulků a ještě mi to připadalo jako zbytečně dlouhá stopáž...


xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
4
Já si velmi cením tu snahu, ale výsledek je absolutně mizerná patlanina bez náznaku (i kdyby snové) logiky, kde jakoby tvůrci napatlali věci, které jim náhodou přišly na mysl, a bohužel z toho přesto nevzniklo cokoliv zajímavého.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Film je natočený jednoznačně na velké plátno, záběry jsou už od úvodních scén na horách koncipovány do velkých celků a filmaři prodají jak Slovenské Tatry, tak pražská industriální zákoutí, Vltavskou nebo mořské pobřeži v Bretagni. Díky způsobu vyprávění a scénáři si myslím, že ten film bude srozumitelný evropskému publiku, protože Ani ve snu! neoperuje s limitovanými českými reáliemi, ale pracuje s obecnými pravdami, které jsou srozumitelné jak u nás tak v Německu a jak prozradil Petr Oukropec na tiskovce, tak v současnosti film putuje po festivalech a jeví o něj zájem např. ve Skandinávii. Za sebe musím říct, že se mi film Ani ve snu! zdá skutečně povedený, pokud bych ho měl srovnat třeba s Rodinným filmem, tak Ani ve snu! se mi zdá propracovanější, svižnější a neměl tak odtažité postavy.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Přes svou krátkost je to dlouhé. Nevím, o čem to bylo a sbor amatérských herců nesplynul s profíky. Čekal jsem něco, třeba parkur, akční kameru, příběh, ale ono nic. Na druhou stranu oceňuji pokus prolnout dvě reality do sebe.


Dodatečné informace

Původní název:
Ani ve snu! (více)
  • Česká republika Ani ve snu!
Premiéra v ČR:
28. 4. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika, Bulharsko, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch