Ani ve snu!

39%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Já si velmi cením tu snahu, ale výsledek je absolutně mizerná patlanina bez náznaku (i kdyby snové) logiky, kde jakoby tvůrci napatlali věci, které jim náhodou přišly na mysl, a bohužel z toho přesto nevzniklo cokoliv zajímavého.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Film je natočený jednoznačně na velké plátno, záběry jsou už od úvodních scén na horách koncipovány do velkých celků a filmaři prodají jak Slovenské Tatry, tak pražská industriální zákoutí, Vltavskou nebo mořské pobřeži v Bretagni. Díky způsobu vyprávění a scénáři si myslím, že ten film bude srozumitelný evropskému publiku, protože Ani ve snu! neoperuje s limitovanými českými reáliemi, ale pracuje s obecnými pravdami, které jsou srozumitelné jak u nás tak v Německu a jak prozradil Petr Oukropec na tiskovce, tak v současnosti film putuje po festivalech a jeví o něj zájem např. ve Skandinávii. Za sebe musím říct, že se mi film Ani ve snu! zdá skutečně povedený, pokud bych ho měl srovnat třeba s Rodinným filmem, tak Ani ve snu! se mi zdá propracovanější, svižnější a neměl tak odtažité postavy.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Přes svou krátkost je to dlouhé. Nevím, o čem to bylo a sbor amatérských herců nesplynul s profíky. Čekal jsem něco, třeba parkur, akční kameru, příběh, ale ono nic. Na druhou stranu oceňuji pokus prolnout dvě reality do sebe.
maniak
maniak
1 430 bodů
4.5
Příběh stojí za nic, žádná pořádná zápletka, strohé dialogy.. Tedy mé hodnocení je velmi nízké, na to že to byl film se zajímavou tématikou. Zaujaly mě maximálně parkourové prvky, které se tam objevovaly poměrně málo, ani to ale celý snímek nezachránilo..