The Player

64%

Zajímavosti 4

  • V epizodě S1E3 se Alex a Cassandra vydávají do Los Angeles kvůli případu, který se týká odstřelovače. Scéna je připravena pro jejich příjezd, s chvilkovým záběrem na hvězdu na chodníku Hollywoodského chodníku slávy. Hvězda, kterou vidíme, je pro scénáristického veterána a režiséra Carla Reinera.
  • Phillip Winchester si dříve zahrál v seriálu stanice Cinemax Protiúder (2010) po boku Sullivana Stapletona, který hraje v seriálu Mrtvý bod (2015), který se v současnosti rovněž vysílá na stanici NBC.
  • Cassandra Kingová poskytuje cenné informace o nadcházejících situacích. V řecké mytologii je Kassandra také jméno ženy, která dokázala vidět budoucnost. V mýtu ji však bůh Apollón proklel, aby jejím věštbám už nikdy nikdo nevěřil, a proto nikdy nemohla zabránit tragédiím, které by viděla.
  • Při představování postavy Alexe Kanea se objevují odkazy na jeho minulou práci, včetně poznámek o několikaletém boji proti teroristům po celém světě pro elitní vojenskou jednotku. Jedná se o přímý odkaz na jednu z předchozích rolí herce (Phillip Winchester) v televizním seriálu Protiúder.