Cobain: Montage of Heck

68%
Cobain: Montage of Heck
Seznamte se s osudy Kurta Cobaina prostřednictvím prvního autorizovaného dokumentu, který se navíc řadí mezi ty nejobjevnější a nejdůvěrnější. Na Cenu Akademie® nominovaný tvůrce Brett Morgen zkušeně smíchal Cobainovy osobní hudební archivy, dosud neuvedené fi lmové záběry, animace a objevné rozhovory s rodinnými příslušníky a nejbližšími přáteli a vytvořil niterný a detailní fi lmový portrét, který zachycuje Kurta jako nonkonformního umělce a sleduje ho od počátků jeho hudební kariéry. Fanoušci a současníci Nirvany se o Cobainovi dozví informace, které dosud netušili, a ti, kteří Cobaina a jeho hudbu objevili nedávno, pochopí, proč se z něj stala nesmrtelná legenda. (Bontonfilm)

Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Rád se hlásím k fanouškům skupiny Nirvana. O Cobainovi a vlastně o celé skupině jsem toho přečetl mraky a shlédl mnoho dokumentů a i proto je těžké přijít stále s něčím novým a neviděným co by nám přineslo nějakou zajímavou informaci,která se k nám ještě nedostala. Tento dokument je sice velmi dobrý,ale jak už jsme zmínil nepřináší vůbec nic nového a i proto dávám 80%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zdlouhavé. A i přes ty raritní domácí videa málo informativní. Psycho vložek bylo až moc a ta snaha Courtney vypadat před kamerou jako šťastná fetující rodinka, byla trochu k smíchu.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6
Jsem velký fanda, který se nedočkal pražského vystoupení a necítím se po tomhle ůplně spokojen... Courtney je Courtney, tu ale nikdo nezmění (a proč taky)! Mám ale zásadní připomínku - nepochopitelné (ba neodpustitelné) nezařazení Davea Grohlea při rozhovorech (prý kvůli termínům dokončení, apod. - jdete do prdele i s celým Oskarem!)*

Dodatečné informace

Původní název:
Cobain: Montage of Heck (více)
  • USA Cobain: Montage of Heck
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Čeština:
Cobain: Montage of Heck je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch