Zvonilka a tvor Netvor

67%
Zvonilka a tvor Netvor

Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Pohádka,která je zaměřená čistě na ty nejmenší,ale přesto neunudí k smrti ani dospělého. Přesně takto by to mělo být. Moje malá dcerka se výborně bavila a já to ustál s grácií. Animace ok,příběh místy zábavný,místy dobrodružný. Zkrátka povedená podívaná.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Tento film patří rozhodně k těm vydařenějším. Zvonilka mi trošku připomíná Malenku. A měla jsem "půjčené" dítě, které bylo vážně nadšené. Takže rozhodně dobrý počin!!!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.

Dodatečné informace

Původní název:
Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (více)
  • USA Zvonilka a tvor Netvor
  • USA Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
Premiéra v ČR:
12. 2. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Zvonilka a tvor Netvor je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zvonilka a tvor Netvor


Powered byJustWatch