Mechanik zabiják: Vzkříšení

60%
Mechanik zabiják: Vzkříšení

Arthur Bishop (Jason Statham) si myslel, že už svou vražednou minulost hodil za hlavu. Když jeho největší protivník unese lásku jeho života, je donucen cestovat po celém světě, uskutečnit tři zdánlivě nemožné atentáty a dělat to, co umí nejlépe - provést vše tak, aby to vypadalo jako nehoda. (Freeman Ent.)




Recenze: Mechanik zabiják: Vzkříšení

Kinobox.cz
60%

Vzácně dobře jsou obsazeny vedlejší role, kdy padouši působí jaksi oldschoolově zábavně už jen tím, jak mají ultra-řezané rysy a co mají na sobě. Znovu opakuji, že druhý Mechanik je blbost, ale že jsem se při něm nenudil ani když titulní hrdina připravoval nějakou strašně složitou past, jejíž princip a účel jsem vůbec nechápal.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Mechanik zabiják dvě se svou kvalitou ani za mák nemůže rovnat prvnímu dílu. Akční scény sice vypadají dobře a moc nenudí,ale na tomhle se přece nedá postavit film. Statham v posledních letech stávkuje na nějaké lepší filmy a točí to samé dokola. Svléknout se do půl těla a zneškodnit vše co se jen pohne. Prosím trojku už ne
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Oproti jedničce, která byla strašně překombinovaná a Statham v ní poprvé pro mě i docela nesympatický je dvojka solidním návratem do béčkových vod s přepálenou akcí a hvězdným obsazením, které bych v tomto druhu filmu vůbec nečekal. Viděl jsem to v autobuse a cesta mi utekla, takže vlastně fajn:-)
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
V roce 2011 vzniknul film Mechanik zabiják. tento film byl temný, pochmurný a vůbec to nemělo nic společného s tímhle- Mechanik Zabiják: Vzkříšení je totiž jedno klasické béčko. Mechanik Zabiják: Vzkříšení opravdu připomíná staré filmy s Van Dammem nebo Seagelem ale je to tak béčko až je to zábavné. Zábavné jsou sekvence když se Bishop připravuje na vraždění svých cílů. Akce je svižná a zábavná ale z našeho hrdiny se časem stává nesmrtelný člověk který je vždy ve správné situaci vybaven. Ale to je u béček už klišé takže nic nového pod sluncem. A když jsme u toho. Tommy Lee Jones je herec který toho hodně ve svém životě dokázal. Zasloužil by si tedy už jenom důstojné role. Ale tady dostal roli ve které vypadá jako starší hipster. Jo už ani ti starší herci nemají dost důstojnosti.

Dodatečné informace

Původní název:
Mechanic: Resurrection (více)
  • USA Mechanik zabiják: Vzkříšení
  • USA Mechanic: Resurrection
  • USA Mechanik zabiják 2
Premiéra v ČR:
15. 9. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA, Francie
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
125,73 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mechanik zabiják: Vzkříšení je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mechanik zabiják: Vzkříšení


Podobné


Powered byJustWatch