Pýcha, předsudek a zombie

53%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Klasický román šmrnclí zombie? Proč ne! To by ale musel výsledek vypadat úplně jinak než tento snímek. Rozjezd filmu je trochu pomalejší,ale ve chvíli kdy se objeví první akce,tak se snímek pořádně rozjede. Akce vypadá dobře a herci jsou sympatičtí. Dobová atmosféra vypadá věrně a to samé platí pro kostýmy. Stačilo jen trochu více zapracovat na scénáři a mohla se z toho stát klasika.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Čekal jsem asi něco trochu jiného. Něco víc šílenějšího, když se mám dívat na zombíky naroubované do klasické literatury. Tohle je ale jen nudná adaptace Pýchy s fain obsazením (=holky jsou pěkné), která ale hodně rychle vyšumí z hlavy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Jde snad o zombie stmívání? Hodně romantiky , které zkříží cestu jen občasně procházející zombíci. Žádné napětí, žádná krev ani běsnění nemrtvých. Divný mix.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Začátek vypadal slibně, ale postupem času jsem se začínal nudit. Pár efektů tam bylo, ale jinak nic extra. 50%
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Super soundtracky, super kostými, skoro všechno super, ale bohužel to ztrácelo velkou pointu, snad 2 zombíci za celý film? akce žádná. Velká škoda, velký potenciál to mělo!
Alanna
Alanna
2 144 bodů
5.5
Průměrný film ,ale vůbec ne zombie žánr.
  • dobové prostředí
  • sympatické obsazení
  • dobré kostýmy
  • dobré masky
  • scénář
  • nudný děj
  • mluvící zombie
  • film bez náboje
naineko
naineko
1 532 bodů
7
Překvapivě vyvedené. Pěkně obsazené a zahrané, dobovost jak se patří. Obstojné tempo i plot twisty. Jistá zkratkovitost neurazila. Oproti předloze (ano nejde o filmově zprzněnou Austinovou, ale filmově podané zprznění Austinové někým jiným - pan tušim spáchal i Abeho Lincolna lovícího upíry) se ubírá trochu jiným směrem, ale filmově to asi lépe zapadá.
Sheemas
Sheemas
737 bodů
4.5
Vezmeme klasický romantický, historický příběh a přidáme špetku zombie a film je na světě. Akční hororová brutální jízda se však nekoná, bitek je tam miň než by člověk očekával, a to je chyba. Příběh hraje více na romantiku a povídání, než na akci, což je zklamáním. Herecké obsazení je sice příjemné, ať už Lily James či Sam Riley, ale ani ti to ve výsledku nezachrání. Příběh má naznačený otevřený konec, ale pokračování neočekávám.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
6.5
Neočekávala jsem od toho vůbec nic ale chvilkama to bylo i docela zábavný. A pan Collins měl i docela dobré průpovidky, Darcy a Elizabeth byli fajn. Otevřený konec mi ani nevadil. Každému se tento film samozřejmě asi líbit nebude.
Pauli P
6 bodů
7
Je to niečo na spôsob - frajerka má rada Pýchu a predsudok, ja chcem kukať Walking dead tak urobíme kompromis.... Je to bizarné, ale na mňa to funguje. Treba to brať trochu s humorom. Matt Smith to dáva ako pán, úplne dokonalé vystihol tu postavu. Koniec je trochu slabší, posledná polhodina ide dole vodou. Pripravte sa na to 💪