Slídil

76%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
6
Pro televizi Hovna Lukáš Šustr..
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Příběh o typickém sociopatovi (A rád bych zdůraznil, že z mého pohledu je to jednoznačně kladná vlastnost.) je uměle vyhnán do psychopatického extrému a já se ani neodvažuji hádat proč. Nejspíš proto, že sociopaté jsou společností zavrhováni a ja vím moc dobře proč. Chytrý divák se však nenechá obalamutit.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Skvělý film s Jakeem Gyllenhaalem,který stojí za to si pustit.Gyllenhaal u mě za tento film stoupl v ceně.Je to vynikající thriller o mladíku Bloomovi,který shání práci a snaží se prosadit jako novinář.Dávám mu 80 procent.Tento film je skvělý a měl nominaci na Zlatý glob v roce 2014.
Ombak_Penari
2 764 bodů
9
Celé to stojí na dokonale démonickém Gyllenhaalovi a velmi chytlavém prostředí obchodníků se záběry z kriminálních činů. Cynický, vypočítavý, diktátorský, jdoucí přes mrtvoly. Doslova. Podle mě parádní výkon v hlavní roli, který mě naprosto strhnul, ačkoliv o realitičnosti finále jsem přeci jen už trochu pochyboval.
waeslly
1 768 bodů
8
Byl jsem napjatej a nasranej....
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
6
Scénář mi nepřišel nikterak úchvatný a i přes moc pěkný výkon mého hereckého oblíbence Jakea Gyllenhaala v roli slizouna a občasné vtipné momenty nemohu dát víc jak 60. Pro mě průměrná komerční záležitost.
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
8.5
Pro mě mimořádný film a zatím nejlepší G. role. Ten kluk bude v padesáti stejná hvězda Hollywoodu, jakou byl v padesáti Al Pacino.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
8
Ukázka toho když se někdo zakousne do své profese a baví ho tak jde všechno. Jen to Jake ve filmu přehání do té negativní podoby. Trochu mrazivé a trochu k zamyšlení. Jak málo stačí aby media ovlivňovala, ne že by to nedělali, mínění lidí.
evana
evana
685 bodů
8
Podle traileru jsem očekávala větší akci a nářez, ale v konečném výsledku mě slídil nezklamal. Slizký Jake, který nemá žádná mravní překážky a neštítí se ničeho a díky jeho charakteru mi bylo v závěrečných minutách opravdu špatně od žaludku. Celou dobu sledujeme "kariéru" mladého Loua, který je zjevně bez přátel, bez společenského života a jen vymýšlí, jak dobře vydělat prachy. Je slizký a nesympatický a absence jakékoliv empatie vás na jeho postavě irituje nejvíc. Konečně se Jake ukázal i v jiné roli než sladkého fešáka a stojí to za to.
Judinka
Judinka
627 bodů
7
Opět skvělý Jake Gyllenhaal a opět poněkud zvláštní filmový snímek :o) čekala jsem bohužel s ohledem na předešlá hodnocení něco ve stylu Nepřítele, který mě naprosto dostal a ohromil, ale i když je Slídil svým způsobem dobře natočen a zpracován, předešlý Gyllenhaalům snímek v žádném případě nedostihne. I tak stojí Slídil určitě za zhlédnutí a nudit se určitě nebudete, neboť hlavní postava filmu Lou Bloom je dokonale vykreslen a zahrán :o)