Angry Birds ve filmu

70%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
FiL44
FiL44
2 649 bodů
7
Poměrně dobře koukatelný animák. Jednoduchý příběh. Sympatičtí hlavní hrdinové a scéna s jezerem moudrosti přímo geniální a nečekaná. Myslím si, že tvůrci vytěžili maximum a já byl spokojený. Dětem se to taky bude určitě líbit, protože humor je velmi nenáročný
Evah
Evah
2 145 bodů
6
Takový průměrný film pro děti, respektive pro fanoušky hry Angry Birds. Spousta vtipů založena právě na tom, aby si fanoušci hry řekli Jé, tohle tam taky dali. Příběh předvídatelný a jednoduchý, ale víc jsem nečekala, takže za podívání dobrý, ale dvojka mě neláká.
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
6
Výtečná hra, která uchvátila spousty lidí, konečně na plátnech. Jak ale bývá už skoro pravidlem, adaptace her se moc nedaří. Což o to, jako animák to funguje dobře. Je to legrační, zajímavé a je to něco nového. Aby mě to ale více zaujalo, muselo by tam více to, co dělá Angry Birds rozzlobenými ptáky. Útoků na prasata tam bylo velice málo.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
8
Protože jsem velký fanoušek celé éry Angry Birds, a to sice především originální hry jako takové, tak bylo mojí poviností zhlédnout i první celovečerní film. Přijde mi skvělé, jak se povedlo autorům postavám ze hry vnést zajímavý a smysluplný příběh, místy také vtipný.
  • Zajímavá animace
  • Pro fanouška hry Angry Birds jistě super
  • Vtipné scény
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
7
Fakt hodně vtipný filmík. I když je určen hlavně pro ty nejmenší, rozhodně se u něj baví i ty starší a i dospělí. Je fajn, když člověk zná aspoň jednu hru (resp. chování a reakce jednotlivých ptáků), ale i bez toho může v klidu člověk na film. Fakt doporučuji, povedené.
tedoun
tedoun
923 bodů
7
Každý ví že jsou angry birdsove naštvaní, protože jim prasátka ukradla vejce. Já osobně bych byl taky naštvaný, kdyby mi kdejaké prase zkoušelo sahat na vejce. Každopádně je neskutečné, z jaké věci se stal světový fenomén - kulaté naštvané barvy :-))
Milena107
729 bodů
6
Pohodová letní podívananá pro nejmenší, kterou jsem navštívila s mými vnoučaty, které se na snímek velmi těšily. Dětem projekce přinesla mnoho radosti a zábavy, mě samotné již tolik ne, ale film jsem si i přesto v rámci možností užila. Snímek splnil očekávání.
perfekta
546 bodů
6.5
Animovaný, pěkně udělaný. Doporučuji spíše pro mladší generaci. Dětem se film líbil, starším už méně. Přece jenom děj byl slabší - příběh boje ptáků proti prasatům. Na ostrově, kde žijí ptáci, dorazí záhadná zelená prasata. Ruďák, Žluťas a Bombas musí zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit.
paniks
319 bodů
6
Animovaný příběh boje ptáků proti prasátkům. Na ostrově, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci dorazí záhadná zelená prasata. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas musí zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit.
pery34
299 bodů
10
Super fim