Kniha džunglí

79%

Komentáře a recenze 66

Dle počtu bodů
ivetinkav
71 bodů
7
Pěkný a napínavý pohádkový film pro celou rodinu.Četli jsme doma i knížku, a proto jsme šli na to do kina. Spokojenost. Knížka je jako vždy lepší. Ale dalo se to čekat. Muzika se k filmu hodila. Animačně to nemělo chybu. Každé zvířátko mělo svůj styl .
maaro77
50 bodů
8
Moc hezký film
LiborLibor
43 bodů
7
Vynikající pohádka pro sobotní podvečer. Má to šmrnc, vtip i spád. Do svých Top100 bych tento film určitě nezařadil, ale pobavil jsem se. Strhující byl zejména výkon hlavního hrdiny, který vše zvládl s bravurou a espritem ostříleného herce, ačkoliv vlastně neměl žádného skutečného přihrávače.
K.Ondrej
40 bodů
8
Kniha džunglí je má oblíbená, hlavně postava Balúa. Zvířat jako živá. Film byl nádherný, s pěkným soundtrackem a se spoustou postaviček, z nichž každá měla něco do sebe. Příjemně strávené minuty v kině.
petr-lahovsky
35 bodů
8.5
po dlouhé době dobře zpracovaná kniha,a ještě ve 3D to byl super zážitek,zvířata byla naprosto dokonalá a celé to bylo vizuálně dobře natočené,příběh jako takový je samozřějmě znám a z kina jsem odcházek naprosto šťastný a příjemně nalaďený,úplně jsem se vrátil do dětství.)
Hugh
Hugh
28 bodů
10
Kniha džunglí je přenesením fantazie malého i velkého čtenáře Kiplingovy předlohy na plátno. Lépe to snad ani nejde. Maximálně jsem si to užíval, bavil se každým záběrem a obdivoval nádhernou práci na animaci. Zvířecí postavy ve filmu jsou dokonalé a Mauglí taky. Šer Chán mě vysloveně nadchnul. No, prostě krásný příběh ve velkolepém a krásném provedení. Líbilo se mi to i s dabingem a ve 3D. A beztak si znovu přečtu i knížku, takové nadšení dětské duše to vyvolalo. Super. V IMAXu to musí být pecka. V dětském věku bych to chtěl vidět stokrát s encyklopedií zvířat a příběhy z přírody v ruce :)
julca_bf
julca_bf
20 bodů
8
Pokud mám film posuzovat jako celek je skvělý. Výborné speciálni efekty a zpracování filmu. Bohužel se mi mnohem víc se mi líbil animáček od Disneyho. Možná tím, že je to víc pozitivní a přátelství je tam ukázano lépe než v tomto filmu. Ale pojetí příběhu v tomto filmu také není špatné.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Krásně zpracovaný film, u kterého jsem si příjemně odpočinul! Nečekal bych, že se mi bude tak líbit...