Pixely

64%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9
Ohromná zábava. Musím uznat,že mě film nezklamal. A to nejen proto, že jsem na podobných hrách vyrostl a tak jsem si krásně nostalgicky zavzpomínal. Ale je film plný dobrého humoru. Sandler se tu nepitvoří jako jinde a působí skvěle. Peter Dinklage je tady boží antihrdina. Rozhodně jsem se bavil.
batal
893 bodů
7
ale jo, proc ne
JamesConnorGeek
823 bodů
8
Pro fanoušky her rozhodně potěší easter eggy a celkový nádech filmů. Film to nebyl rozhodně špatný a Sandler opět dává skvělý výkon. 85%
Fron1x
Fron1x
766 bodů
0
Podľa hereckého obsadenia som taký hrozný prepadák rozhodne nečakal.Film bol od samotného začiatku až po úplný koniec nudný a veľmi predvídateľný,nezaujímavý.Rozhodne si nezaslúži také vysoké hodnotenie ako má.Jedným slovom ODPAD!
perfekta
546 bodů
7.5
Skvělé, pro všechny .
dancemusic2012
466 bodů
5
Bláznivá komedie od Adama Sandlera. Docela se člověk zasměje,avšak komedie je spíš pro děti. Ale doporučuji.
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
6
Pár světlých... nostalgických momentů by se tam našlo. Peter Dinklage tu má pár fajn momentů. Ale celkově to působí dojmem, že byl velký budget utopen v něčem, co ani nemuselo vznikat... a neni to chyba Columbuse ani Sandlera. To téma je prostě shit. Sony by si ty svoje projekty fakt mělo začít hlídat.
Váleček
360 bodů
0.5
Těch pět procent dávám pouze za efekty. Jinak je to čistý propadák. Chvílema jsem nevěděl, jestli to tvůrci myslí vážně, nebo je ten film jeden velký vtip.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
6.5
Film má příběh, hlavního hrdinu, vztahovou zápletku, dětského hrdinu, dobro a zlo, ale zlo není moc zlé, nikdo neumírá, nikdo netrpí a všechno skončí dobře. Dobře je udělaná grafika, objekty se skutečně neustále skládají a přesýpají z bodů, tak aby daly vyniknout názvu a pointě filmu - i to je zajímavé a originální. Líbilo se mi, jak hlavní hrdinové předpokládají na základě svých zkušeností z hraní her, kam a jak bude pokračovat další kostičkový "teror". Film je normálně vtipný,Tradiční tým doplněn o Petera Dinklageho a zase to jakž takž šlapalo. Jak tu bylo řečeno, minimálně jako krásná vzpomínka na Packmana, Housenku a spol to funguje krásně (Podobně jako Raubíř ralf). Ale bohužel to bylo hodně málo využito. U těchto filmů se dá vytáhnout jak trikově tak příběhově daleko víc. Zase se to zvrhlo spíš na příběh o životní trosce, která umí hrát videohry, je to buran a snaží se dostat ženu. To co kdysi ve Vodonoši, Rivalech a spol Sandlerovi fungovalo mu prostě už v posledních letech nevychází. Ta sázka na tu image věčného losera už je hrozně ohraná a i když se zabalí do jakéhokoliv příběhu, tak je to stále stejné. Navíc Kevin James mi nikdy neseděl a ty scény s ním prostě vtipné nejsou.Super pokoukaná pro starší generace.
zdenda-subrt
214 bodů
10
Jako hráč arkádních her jsem si film naprosto užil :-)