Pixely

64%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Velmi povedena komedie. Praštěné komedie s panem Sandlerem jsou jedny z nejoblíbenějších, na které se dívám. Spojit pak Sandlera s Retro hrami, které se snaží zničit svět, mě naprosto ohromila a tesil jsem se až tento film uvidím. Poměrně hodně slabý příběh a často nesmyslné konverzace postav i par scén které celému filmu spise uškodili. Bal jsem se až přehnaně tupého humoru, ale nebylo to tak strašné. Bohužel jsem se většinu filmu nudil, až na pasáže kde v reálu tedy museli porazit živé hry. Škoda, doufal jsem ze by z toho mohli vymáčknout vice.
kubas369
4 086 bodů
4
Sandler asi hulí pořádnej matroš. Smutný je že ho v tom podporuje i Columbus ten se ještě asi nevzpamatoval z Percy Jecksona což proti pixelum byl kandidát na oscara. Přesto nemůžu popřít fakt, že je tady pár zajímavých nápadů a že celé to dost působí originálním dojmem. Právě proto je škoda, že to ty dva tak zpatlaly tohle mohla být komedie roku.
Ombak_Penari
2 764 bodů
6.5
Nakonec z toho vylezla taková celkem neškodná chujovina, která mě vlasně i celkem bavila. Na druhou stranu je ale nad slunce jasné, že se z toho dala vymáčknout výrazně zábavnější záležitost a tohle je jen slabý odvar opravdu kvalitních scifikomedií. Ale jako oddych, proč ne.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
7.5
Scifi komedie s
  • Adam
  • grafika
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5
Slabounký scénář, tirky OK, ale chybí nápad, který by vše strhl k zajímavý podívaný. Peníze evidentně neřeší to, že když se vezme fenomén, nemusí to stačit k úspěchu. Vypadá to, že se vymyslí pár vtípků, ne úplně zdařilých a na příběh se zapomene.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
5
To lepší ze Sandlerovek. Vizuálně pěkná hloupoučká rodinná sci-fi komedie. Pro pařany z dob osmdesátých let to pravé.
fido68
fido68
1 453 bodů
10
Super film co ocení starší generace..:-)
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Film je objektivně tak na 60%, ale pro mě má obrovskou nostalgickou hodnotu. Ty staré hry a jejich moderní a zajímavé zpracování mě vždy strašně potěší. Film je plný fórků a narážek na dobu jejich vzniku. Pokud jste se tlačily v maringotkách u automatů dejte filmu rozhodně šanci.
Pajmen
1 204 bodů
0.5
Sandlerovy filmy jsou žánrově špatně zařazené. Jedná se totiž o produkci pro děti do 10 let, aby je to pobavilo a zároveň si užily trochu té jízdy a ničení. Proto popis akční sci-fi komedie vyznívá až moc nadneseně, než co samotný film podává. Možná kdyby to Sandler dával víc najevo, že míří na ty nejmenší diváky, nahnal by víc lidí do kin a nebyl by to tak velký propadák.