Skautův průvodce zombie apokalypsou

69%
Skautův průvodce zombie apokalypsou
Plakát traileru

POZOR SPOILER!

Jakýsi mladík dělá uklízeče v nějakém výzkumném ústavu. I přes varování se dotkne nějakého ležícího muže a pak přístrojů. Tímto způsobí jejich nefunkčnost. Muž je tím pádem v ohrožení života a mladík se jej pokusí zachránit…

Carter, Augie a Ben jsou tři kamarádi a jsou všichni skauti. Tedy ti dva už jen z povinnosti, kvůli Augiemu, který má dostat „kondora“, totiž skautskou odměnu. Právě tito dva se chtějí účastnit velkého večírku s děvčaty, potíž je v tom, že tento koliduje právě s předáváním ceny. Proto se rozhodnou, že tábořit pojedou a po předání ceny vedoucím, až všichni usnou, utečou. Vůbec netuší, že jejich vedoucího napadl jelen, kterého předtím přejeli autem a jehož mrtvola záhadně zmizela. Mládenci zatím shánějí pivo, a protože na to nemají věk, musí jim ho někdo koupit. Místní bezdomovec se neukáže jako vhodný člověk a tak zasáhne kráska Denise. Mládenci pak tedy táboří, a protože vedoucího se nedočkají, jdou spát. Ti dva v noci utíkají i přesto, že Augie jejich spády odhalí. Je jim divné, že ve městě není ani noha a ani u striptýz baru, kde má být zaměstnána Denise, nestojí hlídač. Oba mládenci proto vniknou dovnitř. Zde jsou napadeni zombiemi, stejně jako Augie, který přišel za vedoucím. Bitva s nimi je děsivá. Augie je nucen zapálit svého vedoucího a ti tři, Carter, Ben a Denise, se nechtěně musí zavřít do policejní cely. Klíče od ní nemají, ale Augie jim pomůže. Nyní chtějí najít deník Carterovy sestry, aby zjistili, kde se pořádá tajný mejdan. I zde jsou při jeho hledání přepadeni zombiemi a k útěku použijí trampolínu. Denise odjíždí hledat armádu, která má městečko vybombardovat, a kluci odjíždějí na místo mejdanu. Nejprve je ovšem nutno se vyzbrojit, což učiní. Na mejdanu začíná velká krvavá řežba, ale zombíků je přeci jen obrovská přesila. Kluci končí v tělocvičně, ze které není úniku. A tak se rozhodnou, že se obětují. Augie sestrojil bombu, kterou odpálí i s nimi, protože asi neexistuje jiná šance…




Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Pěkná komediální zombárna zejména pro teenagery, ale i starší si najdou ve snímku své, pokud jim nevadí mladistvý, lehce přisprostlý humor a pár scén "za hranicí vkusu". Je to pojato opravdu svérázně a několikrát jsem se opravdu zasmál, zombíci sice nic moc, vypadají jako partička opilců, která leze ráno z hospody.. ale o tom tento film není.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Druhý Zombieland se sice nekoná, ale i tak dávám lehce palec nahoru. Sice to možná bylo až moc teen, ale na druhou stranu má Landon slušnou várku origo nápadů a tak se rozhodně je čím bavit. Navíc Sarah Durmont v tílku.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Střelená komedie, která by byla ráda Zombielandem, ale na ten přeci jen nemá. Přesto je to v subžánru zombie horrorové komedie zdařilá legrace. Jako skauta se mě samozřejmě trochu dotýká uathování si z mého dětství (nadsázka), ale je to sranda. Režisér Landon je horrorový nerd, napsal jich spoustu a bezesporu jich spoustu viděl.


Dodatečné informace

Původní název:
Scout's Guide to the Zombie Apocalypse (více)
  • USA Skautův průvodce zombie apokalypsou
  • USA Scout's Guide to the Zombie Apocalypse
  • USA Scouts vs. Zombies
Premiéra v ČR:
19. 2. 2016
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
14,86 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Skautův průvodce zombie apokalypsou je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch