V hlavě

82%

Komentáře a recenze 108

Dle počtu bodů
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6.5
Běžný animák dněšní doby s dobrou myšlenkou a pěkným zpracováním. Nenadchne ani neurazí. Animace je na špičkové úrovni. Film je trochu smutný, ale odráží skutečný svět. Pro rodiče: určitě doporučuji sledovat s dětmi, byla by škoda kdyby to braly pouze jako běžnou pohádku.
Pajmen
1 204 bodů
7.5
Tohle se dost povedlo. Byl sice risk udělat pro děti takhle "málo veselý" animák, ale o to víc může být výchovný jak pro rodiče, tak právě pro děti. Přijetí filmu nakonec bylo velice dobré, děti film zbožňují a nominace na Oscara vypovídá o úspěchu.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
9.5
Konečně animák s myšlenkou.
davsuch
davsuch
1 057 bodů
9
Je to snad jediný film, který znám, který vytváří dětský příběh na základě vědeckých poznatku. Pixar se tímto filmem dostal do další velmi slibné fáze svého vývoje. Postavičky jsou zábavné, originální a nevšední. Příběh má neskutečné poselství. Prostě nejde nedoporučit.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
9
Vynikající pixarovka s moc hezkým zamyšlením jak to v hlavě funguje. Myslím že si klucí vyhráli a vyšla z toho super podívaná nejen pro děti.
batal
893 bodů
10
libilo, doporucuji
majk123
majk123
884 bodů
7.5
moc hezké ale čekal jsem víc
Senn
Senn
803 bodů
10
Skutečně velmi povedený animák. Pěkný příběh, jehož průběh se nedá předvídat a moc krásný závěr. Film, u kterého se člověk zasměje i si pobrečí. A navíc je i plný zvratů. Myslím, že v tomto filmu si každý najde nějakou situaci, která se mu stala.
sugi
752 bodů
10
… originální nápad , dobře zpracovaný scénář a animace to vše jen podtrhuje ...
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
9.5
Potíž je asi v tom, že tyhle filmy příliš nemohou ohromit dobrým vizuálem, který prostě alespoň já v tomto případě považuji za samozřejmost, nikoli za bonus. Pak nezbývá než napsat dobrý a pokud možno originální příběh, vyšperkovaný neotřelými vtípky a nápady. Originalita se tomuhle filmu zdaleka vyhnula, příběh je klasické a místy i zbytečně natahované klišé. Ale docela se povedlo těch několik vynikajících nápadů, kdy jsem se smál nahlas, nebo uznale pokyvoval hlavou s pomyšlením, že tohle by mě nenapadlo. A za ně dávám tu třetí hvězdičku. Jinak jde o běžnou šeď, která z šedé animákové produkce posledních let opět nevyčnívá. A tak jde jenom o další z řady přeceňovaných snímků, jako je například Ledové království.