Zaklínač

48%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 559 bodů
5
Tohle je nepovedená verze tak akorát pro děti. Knihu jsem poslouchala jako načtenou audioknihu a zaujala mne. Film z roku 2001 v polském vydání opravdu není na úrovni. Zkratkovitý děj a opravdu strašný střih. Těžko říct, zda za to může režie anebo jiný vliv... Ty dvě hodiny a deset minut jsem vydržela jen silou vůle.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
4
Knihu jsem nečetl a tak budu srovnávat s hrou.Oproti hernímu protějšku je filmový Zaklínač opravdu dost slabý.Geralt je ve všech třech hrách charismatický hrdina s temnou minulostí, ke kterému jsem si vytvořil pozitivní vztah.Oproti tomu ten filmový je takový nemastný - neslaný a upřímně je vám jedno co se s ním ve filmu děje.Což je špatně,žvláště když má Zaklínač tak rozvětvené příběhy.Není to tak špatný film a možná jsem ještě nevystřízlivěl z Divokého honu ale víc jak do televize tento film nepatří.Zaklínač si zaslouží Hollywoodský biják né Tv film.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
1
Tohle ani nemuselo vznikat, je to akorát strašně špatně nastříhaný seriál. Znehodnocení díla!
Druid
Druid
8 bodů
10
jako doma já se už od mého zrodu k těm novověku známějším scénám moc nabízím toto je krásná příroda,kulisy drátěné košile a runové meče to je můj svět