Tele Tele

57%
Tele Tele
Tele Tele
Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Když Tele tele začínalo,tak jsem si nenechal ujít ani jeden díl. Nedávno jsem to viděl v opakování na Smíchově a veškeré mé původní nadšení vyprchalo a i vtip se jaksi vytratil. I přes to všechno je pro mě Tele tele vrchol toho co Suchoš a Geňa stvořili.
Fingon
16 886 bodů
4
Tele Tele je klasickou ukázkou nastavované kaše. Byl-li první rok - když ne přímo skvělý, tak aspoň ucházející (se slzou oku vzpomínám na první díl, ve kterém se odehrávalo přepadení televize a následné "volání k řediteli," tehdy ještě k Železnému, přes Kukurukuku a Heverly Debils. Kvalita pak odešla spolu s vtipností, protože vymýšlet každý týden nové ptákoviny, to prostě nejde. V době, kdy byl pořad (jak se později bohužel ukázalo, jen na přechodnou dobu) zrušen, bylo to jako rána z milosti. Roční pauza ale bohužel nepomohla, takže je z toho ještě větší sra*ka než před tím.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Občas něco bylo vtipné, většina stála za prd. Zdravý, dospělý jedinec usoudí sám. Pubertálni jedinci právě naopak, těm se líbí trapný humor doslova.

Dodatečné informace

Původní název:
Tele Tele (více)
  • Česká republika Tele Tele
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné