Tele Tele

58%
Tele Tele
Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
5.5
Když Tele tele začínalo,tak jsem si nenechal ujít ani jeden díl. Nedávno jsem to viděl v opakování na Smíchově a veškeré mé původní nadšení vyprchalo a i vtip se jaksi vytratil. I přes to všechno je pro mě Tele tele vrchol toho co Suchoš a Geňa stvořili.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
No, občas se něco povedlo ale opravdu jen občas.
Fingon
16 896 bodů
4
Tele Tele je klasickou ukázkou nastavované kaše. Byl-li první rok - když ne přímo skvělý, tak aspoň ucházející (se slzou oku vzpomínám na první díl, ve kterém se odehrávalo přepadení televize a následné "volání k řediteli," tehdy ještě k Železnému, přes Kukurukuku a Heverly Debils. Kvalita pak odešla spolu s vtipností, protože vymýšlet každý týden nové ptákoviny, to prostě nejde. V době, kdy byl pořad (jak se později bohužel ukázalo, jen na přechodnou dobu) zrušen, bylo to jako rána z milosti. Roční pauza ale bohužel nepomohla, takže je z toho ještě větší sra*ka než před tím.

Dodatečné informace

Původní název:
Tele Tele (více)
  • Česká republika Tele Tele
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné