Doktor od Jezera hrochů

39%
Doktor od Jezera hrochů

Natáčeno podle bestselleru Miloslava Švandrlíka Doktor od Jezera hrochů. Mladý lékař Čeněk Dobešek pracuje v pražské nemocnici na interně a žije v bytě se svou manželkou a její matkou. Již na samém začátku příběhu jsme zasvěceni do složitého propletence jejich vztahů, kterým bezkonkurenčně dominuje rázná tchyně Marie Košvancová, která si pro svou atraktivní, ziskuchtivou a vypočítavou dceru vždycky přála prvotřídní partii, nejlépe lékaře, zámožného, úspěšného a váženého.




Recenze: Doktor od Jezera hrochů

Kinobox.cz
40%

Doktor od Jezera hrochů je prostě docela obyčejná, lehce podprůměrná komedie, která doplácí na řídký děj, otravný product placement i svůj statický půdorys a kterou naopak zdobí lehká poeticko-úsměvná nadsázka a některé herecké výkony.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Je těžké uvěřit že tuhle trapnou a nudnou komedii natočil režisér dnes již kultovní trilogie Slunce seno, Zdeněk Troška hold stárne a ztrácí na vtipu a i to se odrazilo na této rádoby komedii. Nesympatičtí herci,kteří působí jakoby poprvé stály před kamerou ukazují jen to že Troška ztratil vkus i na výběr herců. Už nikdy více!!!
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
0
Tohle je debilita největší úrovně. Vážně a zcela nezaujatě a zcela jen podle samotného filmu. I kdybych od Trošky ještě nic neviděl. Tohle musím nesnášet. Tohle musím nenávidět. Vrchol nevkusu. Nemůžu popadnout dech, jak rád bych to vykřičel do světa. Ani ke Kameňákům jsem po zhlédnutí necítil tak strašný odpor.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Další Troškův majstrštyk pro obyčejné lidi. Ale asi 2x jsem se upřímně zasmál, takže ten odpad s čistým srdcem dát nemůžu. Ale jinak je to peklo neskutečných rozměrů s tak špatně napsanými postavami, že lituju (obdivuju??) lidi, kteří si na tohle pěkně zašli do kina..(já byl pouze "donucen" vidět to v práci)

Dodatečné informace

Původní název:
Doktor od Jazera hrochov (více)
  • Česká republika Doktor od Jezera hrochů
  • Česká republika Doktor od Jazera hrochov
Premiéra v ČR:
25. 2. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Přístupnost:
12+
Čeština:
Doktor od Jezera hrochů je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch