Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi

32%
Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi
Plakát traileru

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (oficiální text distributora)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
0.5
Mockbuster od nikoho jiného než od Asylumu přináší další velký případ Sherlocka Holmese, který snad tentokrát skutečně nemá obdoby. Fantasy žánr je sice v mnoha ohledech zajímavý, ale takovéto zpitvoření a vytvoření tak šíleného guláše všeličeho aniž by to mělo nějakou logiku je skutečně na pováženou. Použitý soundtrack však není špatný a i na vizuálních efektech se studio na nízkorozpočtový film značně zlepšilo. V tomto ohledu naprosto nevyužitý potenciál. Sir Arthur Ignatius Conan Doyle se musí otáčet v hrobě při pomyšlení co mu z jeho nejslavnější postavy udělali.
Ombak_Penari
2 764 bodů
1
Asylum je naprosto nedostižné v dokonale propracovaném systému tvorby špatného filmu. Uwe Boll je proti nim břídil. Takhle mizerný film nemůže prostě vzniknout omylem, tam prostě někdo cíleně točil co nejhůř to jde, jinak si to neumím vysvětlit. Možná cílí na negativní reklamu, že diváky spíš zaujme něco neuvěřitelně strašného než pouze běžně debilní film a ostatní pak budou zvědaví, jestli je to opravdu taková srágora galaktických rozměrů a seženou si to. P.S. Prosím Vás, nenechte se zblbnout tím nádherně béčkovým obalem jako jsem se nechal kdysi zblbnout já, nic z toho ve filmu takhle nevypadá!

Dodatečné informace

Původní název:
Sherlock Holmes (více)
  • USA Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi
  • USA Sherlock Holmes
Země původu:
USA
Rozpočet:
1 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění