Knězovy děti

67%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
headhunter
headhunter
10 287 bodů
8.5
Tenhle film bude asi pár lidem ležet v žaludku. Přece si nemůžeme dělat legraci ze všeho :-P. Prdlajs, můžem. Je to takový osvěžující hravý film (viz počáteční představování hlavní postavy) s typickým balkánským hudebním podkresem. Tohle je zářný příklad, jak se dá krásně využít statut zpovědního tajemství pro svůj klid :-D
beseda
beseda
1 931 bodů
9
Velmi milé překvapení a pro mě jeden z nejlepších filmů na Febiofestu 2014. Tragi-komedie, ze které místy až běžel mráz po zádech. Příjemný a duchaplný humor. Vizuálně naprosto skvostné. Klobouk dolů před kamaramanem (Mirko Pivčević). Viděno: 24.03.2014 (Febiofest 2014). Mé hodnocení: 90%.
Judinka
Judinka
627 bodů
5.5
Film mě krapet zklamal. Rozhodně to není šálek kávy pro ty, kteří si nepotrpí na ryze sexuální humor a nějakou tu perverzičku. :-) Ale naštěstí bylo i tak pár míst, kde se dalo zasmát a filmu se nedá upřít osobitá poetika. Srovnání s Troškovými filmy je vzhledem k typu humoru asi na místě (ostatně i publikum bude zřejmě stejné), ale Knězovy děti jsou pro mě osobně mnohem líp kamerově i režijně zvládnuté.
perfekta
546 bodů
7.5
Příjemný film k pobavení.