Bohové Egypta

62%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
keddie
446 bodů
6
Vizuální stránka filmu na jedničku, všechno ostatní už horší. Někdo se rozhodl nám vyprávět epický příběh o Egyptských bozích, ale ono se to přece jenom moc nepovedlo. Určitě to stálo dost peněz, najali se dobří herci. Ale oni nemají moc co hrát, protože příběhově je to celé nedotažené. Opravdu škoda, protože potenciál to určitě mělo.
Bozvav
Bozvav
193 bodů
9.5
Rozhodně vydařenější než novodobí Titáni na jakýkoli způsob. Skvělá efekty nadupaná vizuální podívaná, doprovázená výbornou muzikou. Viděno s titulky, takže bez prý mizerného dabingu. Filmu nechybí akce, humor ani romantika. Ta není moc přemrštěná a i když se táhne jako Nil Egyptem tak do příběhu dobře zapadá. Dialogy moc rozumu nepobraly, ale to až tak nevadí, neb k vůli intelektuálnímu povyražení se na takový film nekouká. Jako celek sledováno s nadšením, snad jen to mohli trošku zkrátit. Za mne 95%. 5% dolů za naprosto nesympatického Rea.
mustafee
mustafee
169 bodů
5
Podle ukázek jsem byl natěšenej. Ve finále zklamanej. Efekty, příšery a souboje ušly. Výprava taky. Ale ten děj byl takovej neslanej nemastmej. Vlastně ani nevím co jsem čekal. Je pravda, že jsem byl v kině, kde ro bylo na můj vkus potichu a o malé velikosti plátna nemluvě. Zklamání.
Mikeblackie
113 bodů
3
OMG, OMG...Copak je to tu za slátaninu? Je to jako narychlo zalitá instantní kaše, přepuštěná starým máslem...výsledek si každý již může domyslet...Odcházel jsem z kina velmi zklamán. Film má totiž dle mého názoru potenciál, který se vyhodil jen pro to, aby se zalíbil dnešní teenagerovské vlně nesmyslných blábolů.
jirinkasek
jirinkasek
71 bodů
8.5
V kině byla projekce jednoznačně super. Moc hezké filmové efekty. Nedovedu si představit, že tento film shlížím na domácí obrazovce. Pro člověka, který má rád fantasy, určitě skvělý film.
K.Monika
54 bodů
10
Pro mě úžasná podívaná, efekty, nápad - prostě super. Já naopak nemám moc ráda krátké filmy a tento není dlouhý, protože vtáhne diváka do děje. Šla bych znovu do kina.
K.Ondrej
40 bodů
10
Úžasný film s mnoha efekty, v kině byla výborná atmosféra. Je to pohádka, která ale vtáhne do děje a člověk je "připoutaný" od začátku do konce, i když ví, že to dobře dopadne. Doporučuji všem.
winda
winda
12 bodů
7
Dost dobrý vizuální efekty