Strašpytlík

58%
Strašpytlík

Nový animovaný film z produkce studia Walt Disney Strašpytlík vypráví klasickou pohádku o kuřeti, které si splete padající žalud s kouskem oblohy a způsobí velký zmatek. Tentokrát se malý hrdina rozhodne napravit to, co způsobil - jakmile se mu však konečně začne dařit, přistane mu na hlavě opravdový kus oblohy! Nyní se spolu se svými povedenými přáteli Kačkou Pihatou, Mrňousem a Rybízem musí pokusit zachránit svět, aniž by ve městě způsobil další zděšení, což se samozřejmě neobejde bez spousty napětí a zmatků, ale hlavně pořádné porce zábavy. Brzy se ukáže, že být při záchraně světa malým kuřetem se náramně hodí.




saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Skvělá animace a hudební doprovot jenže příběh občas padá do uplného béčka a to je velká škoda protože měl našlápnuto na daleko více nicméně celkem je odlišný od dnešních neustale se opakujcích animaků a to je v dnešní době celkem výhra.Musím pochválit i skvělý dabing který dabuje i písničky takže na dividý si můžete ve stylu karaokei zazpívat takže je jasné že film zapůsobí hlavně na děti.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
4
Bez příběhu, bez zápletky. Kuře, které vyhazuje peníze za sodu, aby vypadalo akčně, ale kdyby otevřelo dveře a vyšlo po schodech, taky by mu to neublížilo. Hloupé prase, ale tak hloupé, že ani vtipné není. A ošklivá "asi" kachna s občas "geniálním" nápadem. Možná by se mi film líbil víc, kdyby byl v akci jako při závěrečné scéně v kině.
lukáš128
lukáš128
21 bodů
4
film o šikaně dětí

Dodatečné informace

Původní název:
Chicken Little (více)
  • USA Strašpytlík
  • USA Chicken Little
  • USA Chicken Little - Amici per le penne
  • USA Himmel und Huhn
  • USA Udatné kuriatko
Premiéra v ČR:
10. 11. 2005
Země původu:
USA
Rozpočet:
150 mil. USD
Tržby:
314,43 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Strašpytlík je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch