Brickleberry

81%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Tak tohle je hoooodně velkej úlet. Vždyť už úvodní "šoustací" scéna dává jasně najevo v jakém duchu se seriál ponese. Nekorektní humor,který je chvílemi tak černý jako Denzelova kůže. Je mi jasný,že tenhle seriál o partě dementích strážců parku nebude bavit každého,ale mě tenhle typ prostě skvěle sedl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Trochu South Park, trochu Family Guy, ale přesto do jisté míry hodně své. Tři série nabité šíleným dějem a drsným humorem. Tak to mám rád.
Klajnik
Klajnik
8 621 bodů
0
trapné
kubas369
4 086 bodů
10
Nemohu si pomoct ale v dnešní době přebujelé korektnosti taková to totálně přestřelená hovadina působí jako balzám na moji duši.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Po pár prvních dílech nechám zatím 4*, humor seriálu se mi začíná zamlouvat. I když je vulgární, není zdaleka tak trapný jako třeba v South Parku - právě naopak... edit: přestal jsem sledovat, nebavilo mě to. Možná s dabingem? Uvidíme.. Zatím 3*
FiL44
FiL44
2 649 bodů
6.5
Celkem bizarni serialek z prostredi narodniho parku, kde spolu vsechno soulozi a vrazdi se po tuctech. Hodne si to bere z family guye, takze mi prijde, ze si tvurci nenasli uplne vlastni tvar. Takova blbinka na usnuti, ale urcite se najdou i lepsi animovane serialy pro dospele
Bordoshut
1 647 bodů
10
Recenze na animovaný seriál Brickleberry: Neuvěřitelně vulgární, nekorektní, xenofobní, morbidní, sarkastická a hlavně VTIPNÁ show, která si běžně bere na paškál i za velkou louží zapovězená témata jako jsou černoši, gayové, lesby, postižení lidé, obézní lidé, dále lehké dívky, panicové, plešouni, zoofilové nebo třeba křesťanství či globální oteplování (na své si přijdou i tuny známých osobností), ze kterých si dělá prdel takovým způsobem, že "nevěří ten, kdo to neviděl". Miluju tuhle show, stejně jako u prvního Pottera zde platí, že ji znám nazpaměť, moc rád si jednotlivé díly pouštím znova a pokaždé se u toho řehtám, jako smyslů zbavený. Člověk v tom vždycky objeví nějakou novou ptákovinu. Můžu s čistým svědomím doporučit parádní český dabing, který se mimořádně povedl, sám si bez něj už Brickleberry nedokážu ani představit. Obrovský shout-out tvůrcům, je hrozná škoda, že jim neschválili pokračování. Pro fanoušky seriálu mám malý tip: vyšel komix, který řeší cliff hanger, jímž skončila 3. řada. Také existuje seriál Paradise PD (stejní tvůrci, Netflix), o tom vám však nic nepovím, dosud jsem ho neviděl. Co se týče Brickleberry, komu sledování na YouTube nezpůsobuje morální trauma: je tam i český dabing. Přeji příjemnou zábavu! :-)
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
9
Hustá partička brutal bizarr úchylů...pro milovníky drsného pervezního humoru strictly recommended... Ale 10 procent strhávám za to že tam občas ubližujou zvířátkům.