Frajeři ve Vegas

63%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Jde o celkem dobrou komedii o čtyřech letitých přátelích.Vyrazí společně do města Las Vegas.Jsou zde vidět hvězdy typu Morgan Freeman(atd.),což dodává tomuto filmu šmrnc.Je zde poměrně hodně vtipných suituací.Oni čtyři letití přátelé jedou do Vegas za rozlučkou se svobodou.Hodnotím 70 procenty.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
6
Nadprůměrná komedie s hvězdným hereckým obsazením.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
7
Dedkovci to poriadne roztočili, aj keď berú lieky na prostatu a trpia senilitou. Príjemne som sa v ich spoločnosti pobavila a uvedomila si, že žiť treba naplno.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
5.5
Očekávala jsem větší srandu, tu mi ale obstaral pouze Morgan Freeman a jeho "skok" z okna, či výhra na Black Jacku. Příběhově však film nenadchne ani neurazí, spíš trochu zklame očekávání. Jestli ale ještě někdy uvidím přesušeného, přepáleného Douglase s příšerně bílými zuby a otřesnými vlasy, tak budu muset film okamžitě vypnout, na to se nedá koukat.
mikewin
mikewin
569 bodů
8
Opět jedna z milých komedií, které Vám prozáří večer pohodou, klidem a život je po jejich shlédnutí zase veselejší. Všichni čtyři hlavní hrdinové v podání herců Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas i Kevin Kline se vracejí zpět ke svým kořenů a svému dávnému přátelství a stejně jako kdysi tak i po letech se opět vzájemně podporují přes rozpory jsou tým a to tým snů, doporučuji.
hofmi
hofmi
532 bodů
7
Povedená komedie o důchodcích, kteří se vydají oslavit svatbu jednoho z nich (michael Douglas) do Las Vegas. Robert De Niro, Morgan Freeman i zmíněný Michael Douglas drží laťku vysoko a baví Vás po celou dobu společně se čtvrtým "dědulou" Kevinem Klinem - určitě to skoukněte.
jarousek1981
314 bodů
6
Není to špatný film, ale ačkoliv to jsou herecké legendy, už není na ně zrovna moc dobrý pohled a scénář byl docela slabý, tak mně překvapilo, že se tito herci do toho pustili. Výborný Morgan Freeman.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Když se sejde stará parta legendárních herců, vznikne z toho tento průměrný oddychový film. Občas nezaškodí sledovat nenáročné snímky a vypnout mozek.