Mládí v trapu

67%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Tohle je komedie jako řemen. Frat Pack v plné síle a s vražedným humore,který bohužel nevydržel Blue,ale díky tomu jsme viděli neskutečný pěvecký výkon Willa Ferrella s písní Dust IN THE WIND. Vlastně celá jeho postava "bezednýho" Franka je pilířem této crazy komedie. Filmu není co vytknout,snad jen ta krátká pasáž,protože já bych se rád bavil o trochu déle než 90 minut.Film je plný scén,které mi utkvěly v hlavě viz. "nahý" běh Willa a talentové zkoušky v tělocvičně. Nedoporučit někomu tuhle komedii by byl hřích a proto,jestli se chcete bavit,tak tohle je právě ta správná volba.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dost hustý relax s místy trochu silnějším humorem - ale na to jsem od Ferrella a Vaughna už docela zvyklý :) 70%
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Myšlenkově sice úplně prázdná, ale v podání Wilsona, Ferrella a Vaughna naprosto pohodová a svižná komedie, která mě dokázala skvěle pobavit. Todd Phillips je na tento druh filmů skutečný machr a i z úplně jednoduchého námětu dokáže vytřískat dostatečnou porci bláznivých gagů a pikantních scén, které by jen málokdo zvládl skloubit do takhle povedeného celku. Rozhodně jedna z těch nejlepších komedií se svérázným Ferrellem...
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Výborně šílená komedie s jasným rukopisem Todda Phillipse, která není tak výborná jako "Pařba ve Vegas", ale těsně dotahuje komedii "Starsky & Hutch". Je to ohromná zábava a to se u komedie cení a navíc musím přidat, že ikdyž je to pořádně bláznivé, tak to není rozhodně pitomé a to je u amerických komedií už co říct.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Na komedii mi to přišlo zbytečně zmatené a řekl bych že jsem od toho čekal víc než se mi dostalo. Dobrých fórků není moc a díky bohu za to, že délka filmu není větší..