Continuum

74%
Continuum
Continuum
V roce 2077 je teroristická skupina Liber8, která bojuje proti Korporátnímu kongresu, který řídí svět, zatčena a odouzena k trestu smrti. Jenže teroristi se dostali ke stroji času. Díky němu se přenesli do minulosti, kde chtějí změnit dějiny ve svůj prospěch. V tom jim ale chce zabránit policistka Keira Cameronová, která však na zastavení Liber8 nebude sama. V minulosti najde pár přátel, kteří se jí budou snažit pomoct nejenom zastavit Liber8, ale i vrátit se domů - do roku 2077.




RedRose
5 159 bodů
8
Tak prvni dva dily me slusne vtahly a jsem zvedavy co prijde ;-) Snad to tvurci zvladnou udrzet... EDIT v pulce druhe serie: prvni serie byla hodne dobra... druha uz naznacuje jakoby tvurci zacinali ztracet dech... nektere dily zbytecne zdlouhave a zbytecne odklonene od hlavni dejove linie ale presto stale hodnotim jako nadprumerny a vcelku chytry detektivne/konspiracni serial s velmi povedenymi a prijemnymi prvky sci-fi... snad to tvurci nepodelaji a vydrzi to jeste na nejakou tu dalsi sezonu...
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Hlavní herečka pro mě tento seriál neskutečně potahala, protože jinak bylo herecké obsazení trochu tragédie. Nikdo už tam nebyl tak výrazný jako právě ona. Cestování časem, nic nového.. nic méně atmosféra okolo toho co všechno může časovou linii ovlivnit bylo celkem zajímavé pozorovat. Opět, klasika seriálů, poslední dvě řady bída, první dvě super.
Dregic
2 190 bodů
10
10|10 ||| NEJOBLÍBENĚJŠÍ POSTAVA Kiera Cameron (Rachel Nichols)

Dodatečné informace

Původní název:
Continuum (více)
  • Continuum
Tržby:
0,35 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění