Continuum

74%
Continuum
Continuum
V roce 2077 je teroristická skupina Liber8, která bojuje proti Korporátnímu kongresu, který řídí svět, zatčena a odouzena k trestu smrti. Jenže teroristi se dostali ke stroji času. Díky němu se přenesli do minulosti, kde chtějí změnit dějiny ve svůj prospěch. V tom jim ale chce zabránit policistka Keira Cameronová, která však na zastavení Liber8 nebude sama. V minulosti najde pár přátel, kteří se jí budou snažit pomoct nejenom zastavit Liber8, ale i vrátit se domů - do roku 2077.




blazma
blazma
4 928 bodů
10
Hlavní herečka pro mě tento seriál neskutečně potahala, protože jinak bylo herecké obsazení trochu tragédie. Nikdo už tam nebyl tak výrazný jako právě ona. Cestování časem, nic nového.. nic méně atmosféra okolo toho co všechno může časovou linii ovlivnit bylo celkem zajímavé pozorovat. Opět, klasika seriálů, poslední dvě řady bída, první dvě super.
ladynka
ladynka
1 201 bodů
8
Pozitivní protipól mysteriózním seriálům typu Alcatraz, kde se na pozadí detektivního žánru objevují tajemství, které se stejně nevyřeší. Continuum kombinuje detektivku s prvky sci-fi s tím rozdílem, že víme u většiny osob a jevů základní otázky kdo, co a proč, zbytek pak zjevně objasní další díly (kdo stál za útěkem). Jasné jsou postavy, jejich motivace, chování, sci-fi prvky jsou přiměřené a zapadají do dění. Hlavní hrdinové působí sympaticky (Kiera, Alec). Příjemné překvapení. 1. série (4*).

Dodatečné informace

Původní název:
Continuum (více)
  • Continuum
Ocenění:
Žádná ocenění