Pravá blondýnka 2

49%
Pravá blondýnka 2
Elle Woods dobyla Harvard a nyní začíná právnickou dráhu u jedné velké firmy. Balancuje mezi náročnou kariérou a přípravami na svatbu s mužem svých snů. Když ale zjistí, že klienti její zaměstnavatelské firmy zneužili rodinné příslušníky (respektive matku) jejího milovaného psa Bruisera, stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva, proti zneužívání němých tváří k zločinným pokusům. Dostane padáka na hodinu. Je existenčně zničena, ale nezlomena ve svém optimismu. Slečna Woodsová vyráží do Washingtonu, aby vzala věci do svých vlastních rukou, zdobených francouzskou manikúrou. Snaží se proniknout tam, kde se tahá za politické nitky. Přitom z moře šedi, černi a námořnické modři vyčnívá jako růžový palec. Politici nejdou "poslankyni Bárbie" zdaleka na ruku a Washington, D.C., není snadné působiště pro dívku - sice s právnickým diplomem z Harvardu, ale především s neomylným smyslem pro módu. Elle však svým neodolatelným šarmem, inteligencí a odhodláním obludný systém přemůže. Obhajobou Bruisera a jeho rodiny nakonec inspiruje ostatní, aby také vyjádřili svůj názor. Haf.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Reese považuji za velmi dobrou herečku,ale v této sérii o chytré blondýnce se zálibou v růžové neměla kdy předvést svůj um. Film totiž postrádá jakýkoliv vtip a a příběh je na rozdíl od prvního dílu ještě více naivní a hloupý. Hold nejsem cílová skupina tohoto snímku a i proto se mi možná film nelíbil.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Tohle už je jen slabý odvar i tak nepříliš silného čajíčku z roku 2001. První díl byl přirozený a nenucený, zde se tvůrci zaměřili na vtipnost za každou cenu, což vždy sklouzne k trapnosti. Nezachránila to ani sympatická blondýnka Reese Witherspoon. 40%
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Sranda to byla, ale film mě nepřesvědčil.

Dodatečné informace

Původní název:
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (více)
  • USA Pravá blondýnka 2
  • USA Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
  • USA Pravá blondínka 2
Premiéra v ČR:
14. 8. 2003
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pravá blondýnka 2


Powered byJustWatch