Jedna ruka netleská

72%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
10
Černější, šílenější a o hodně vtipnější než Samotáři. Pro mě naprosto dokonalý film o lidské přirozenosti, která je naprosto úchylná.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6
Myslím, že se snad Ondříček snažil napodobit Guye Ritchieho nebo tak nějak, ale někdy se mu to dařilo a někdy zase ne. Některé hlášky byli originální, procítěné, inteligentní a vtipné :-). Myslím, že ale ve filmu byla trochu přehnaná část té lásky k masu a hlavně napodobenina Hitlera. Jako parodie dobré, ale do filmu se to moc nehodilo. Úžasný film, se nějak najednou zvrátil v pravzláštní patlaninu nicoty až dokonce úchylnosti. Pomyslné pokračování Samotářů dopadlo průměrně, ale chvíli jsem i doufal, že by mohl ojít do velmi krásný film... no nic... - "My se vůbec neznáme, viď Stando!"
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 261 bodů
9
Tento film jsem dlouho neviděl, manželka ho neviděla vůbec,inspirace na sobotní podvečer tedy byla,a opravdu jsem neprohloupil.dpouho sem neviděl ženu se takhle u domu smát.Naprosta pecka,z které stříká po hektolitrech tolik černého humor,že to je až k neuvěření.tento film asi určitě nebude pro každého,ale komu se trefí do noty ten litovat nebude
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Nevím čím to je, ale tenhle film mě nijak zvlášť neoslnil, a to i přes luxusní herecké obsazení a vynikajícího režiséra. Vidět jednou stačí.
  • zajímavé se podívat na herce s odstupem času
  • milování Trojana a jeho ženy je mrazivě děsivé
  • jeden z horších filmů moderní české kinematografie
karlik4801
1 942 bodů
6.5
No konečně kvalitní český film, který pochopí i diváci jiné národnosti. Příběh je dobře proveden na pravé komediální úrovni. A hlavně tady byl humor, který každý a pochopí a rád se mu zasměje. Macháček a Trojan jsou naprosto uvěřitelné postavy, dodali tomu ještě větší kvalitu.
hroufie
1 416 bodů
8.5
Dnes již kultovní snímek, kdo neviděl o hodně přišel.
pesrex3
291 bodů
Trojan byl neuveritelnej, Machacek je jistota a Taclik me mile prekvapil.
ambra
261 bodů
8.5
Příběh je dobře proveden na pravé komediální úrovni. A hlavně tady byl humor, který každý a pochopí a rád se mu zasměje. Macháček a Trojan hrají naprosto uvěřitelné postavy, a svým mistrovským zvládnutím rolí dodali filmu ještě větší kvalitu.Taclík mile překvapil.
pesrex1
254 bodů
Úchvatný , pravdivý, mimořádně zdařilý kvalitní český film, který pochopí i diváci jiné národnosti. Příběh je dobře proveden na pravé komediální úrovni. A hlavně tady byl humor, který každý a pochopí a rád se mu zasměje. Macháček a Trojan hrají naprosto uvěřitelné postavy, a svým mistrovským zvládnutím rolí dodali filmu ještě větší kvalitu.
Režisér
Režisér
179 bodů
9
Legendární Trojantler a perfektně šlapající .... a pravdivý! film. Díky