Pán prstenů: Dvě věže

91%

Komentáře a recenze 74

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
10
Nejpoutavější díl v sérii Pána prstenů. Epická bitva o Helmův žleb, různé hlášky a soundtrack dělá z tohoto díla něco nezapomenutelného.
Miller
Miller
2 220 bodů
10
Na Pána Prstenů: Dvě Věže naprosto měním názor. Geniální hudba ve spojení s uměleckým střihem a bravůrní kamerou, pouze podtrhují zážitek z Dvou Věží. Bitevní scéna nemá obdoby a je jedním z nejlepších zážitků, co jsem u filmu kdy zažil.
farb
farb
2 064 bodů
9
Omamná síla dobrodružství a fantazie podruhé a neméně kvalitně. Velkolepost a dokonalost, se kterou nám Jackson představuje další kapitolu prstenovských dobrodružství, je obdivuhodná. A právě díky tomu jsou další výjevy z putování Froda se Samem, Útok Entů na Železný pas a tisícihlavá bitva o Helmův žleb zcela nezapomenutelné.
karlik4801
1 942 bodů
8.5
Další díl z nyní veleúspěšné série. Aragorn, Legolas a Gimli dostali podle mnohem více prostoru než v první díle, to že prostoru dostali více je dobře, protože tyhle tři postavy tvoří takovou na mě působící zabijáckou ochranku. Tahle ochranka musí nějak pomoc Frodovi, který mi přišel ne až tak zajímavý. Elijah Wood mi prostě v tomhle díle byl hrozně nesympatický. I Gandalf Bílý mi tu nepřišel na škodu.
psico
psico
1 671 bodů
Druhý díl trilogie mi přišel trošku slabší než Společenstvo prstenů, dokud se na scénu nedostal útok Entů ... Surově se do tho pustili a bylo to parádní. Druhý díl na mně zapůsobil jako dezert před 3 dílem který je dle mého nejlepším dílem celé serie.
pokladnik
pokladnik
1 602 bodů
10
S velkým očekáváním jsem čekala na dvojku. Bála jsem se trochu, že přece jenom může nastat sestupná tendence kvality jak už to u dvojek bývá. Opak byl pravdou. Už se sice nemůžeme tolik kochat krajinou, ale vlastně to ani nevadí. Je to úplně jiný film než jednička a to je ono.
Cortyx
1 571 bodů
10
suprove navazani na prvni dil,opet velice vypravny . Gloom predcil ma ocekovani a byl brilantni a bitva v Helmove zlebu byla nadherna
jvempire
jvempire
1 208 bodů
9
Velice dobré zpracování knih J.R.R. Tolkiena, které podle mě zachovalo ducha Středozemě. Všechny tři díly na dobré technické i režisérské úrovni. Společenstvo prstenu, Dvě věže i Návrat krále jsou povinou součástí sbírky každého milovníka fantasy v knižní i filmové podobě.