Doba ledová

82%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Všechny DOBY LEDOVÉ jsou prima! Veverka, no prostě bomba! :-) Mým favoritem číslo jedna je lenochod Sid, ale i trudnomyslný mamut Manfred, nesoucí na svých bedrech váhu celého pravěkého světa! Je to originální, má to humor, animace skvělá, přemluvení též.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
první díl celé série se mi zdá jako nejlepší, je to originální, vtipné a zároveň precizně zanimované..
evismaior
evismaior
4 254 bodů
8
Tohle je jednoznačně jedna z nejpovedenějších animovaných sérií, která pořád baví. Ona už by stačila ta veverka se svým žaludem, ale když se k tomu přidá obrovitý bručounský mamut, trhlý lenochod a zavilý, leč v jádru dobrák šavlozubý tygr, je o zábavu postaráno. Baví se děti a je tam dost vtipných narážek i pro dospělé.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Skvělej film kterj započal velkou DOBU kterou ovládají Many a jeho parta konec koncu je tu snámy hodně dlouho a neznam člověka který serii nezná a musom uznat že si film zamilujete.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
tohle je prostě BOMBA! skvělá věc. mimochodem, mnohem lepší než první shrek. P.S. dabing je perfektní!
alexik789
2 512 bodů
8.5
Klasický animovaný film, který má rád snad každý. Otrávený mamut, tygr morous a zábavná kopa lenochod Sid. A nemohu zapomenout ani na úžasnou, netrpě veverku. První díl je velice zábavný a děti se u něj nasmějí. Typická rodinná komedie.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Povedené dílko, speciální plus dávám za bezkonkurenční veverku. Jednička je nejlepší, ostatní díly zůstaly v jejím stínu.
Pavliss
Pavliss
933 bodů
7
V tomhle filmu je dobrá animace ale to nedá počítat ze Spider-manem. Příběh je originální a občas i zábavný
  • Hlášky