Doba ledová

82%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Zrovna tenhle díl mám na dvd, tak se na to docela často dívám :) A nikdy mě to nenudí. Postavy jsou suprové, hlavně Sid, ten je prostě unikát :D od té doby mám v oblibě lenochody :) Z toho film jsem si dokonce i jednu písničku oblíbila. No, když jste na hudbu i film zároveň, to je potom něco :D
kapi128
318 bodů
8.5
Veverka,veverka.Prvne kdyz jsem ji videl,tak jsem si rikal co to je za mazec:).Je to mazec,celej film je skvely.To se proste povedlo.
Stoupa34
270 bodů
Úžasná podívaná. Tvůrci odvedli perfektní práci a díky tomu na diváka čeká nádherný film plný historických tvorů, super hlášek, dynamického děje. Kdo by nepropadl kouzlu Manfréda :-) Super oddechovka nejen pro děti, ale určitě i pro dospěláky.
spooneres
221 bodů
8
Ze začátku si říkám, že animace je opravdu pěkná a má to sympatické postavy, které si člověk nejspíš zamiluje, snaží se to o vtip, o dojemnost, příběh odsýpá, ale emočně mě to ani náhodou nedostalo tak, jak bych po těch všech pozitivních ohlasech čekal. Možná je to spíše opravdu více pro děti a jednoduchý příběh moc nemá na čem stavět, kdo ví. Přesto to pár dobrých momentů má a je to celkem sympatické, ale celkově trochu zklamání.
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
10
Doba ledová je nejspíše jedním z nesmrzelných animáků. V době jejího vzniku se jednalo o krásně zpracované dílo s dobrou animací a zábavným příběhem. A scénky s veverkou a jejím oříškem nemají chybu.
  • Příběh
  • Veverka a oříšek
  • Pěkná animace
BEAR
BEAR
60 bodů
8.5
Rozbrečela se u toho i moje babička :D