Fantastická čtyřka

45%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
4
Tak a je to tu, pro mě jeden z nejočekávanějších filmů roku, Čtyřku mám moc rád a fakt jsem se těšil, ale co jsem dostal, to byla katastrofa. Po handrkování studia Fox a Tranka jsme dostali absolutně nudnej, táhlej nezajímavej a odfláklej film bez akce, zajímavých postav a scénáře. Postavy navíc dostanou své schopnosti až v polovině filmu (při 93 minutách docela vopruz), dvě minuty trpí svými schopnostmi a pak najednou střih a začne úplně nový film, postavy ovládají své schopnosti dokonale a vrhají se do každé akce ( o které se jen mluví). Největší zklamání tedy z padoucha, studio si Doomem naprosto vytřelo prdel. Takhle odfláklej film jsem snad ještě neviděl, naprostá hrůza. Po tomto filmu jsem teprve dokázal ocenit starší díly F4, protože jak ty jsou špatné, tak tento je ještě horší. Na druhou stranu postavy vypadají docela dobře, hlavně Human Torche je lepší než ten starý a na Kate Maru se kouká mnohem lépe než na Albu, ale to je asi tak vše. Doufám, že Trank další díl nenatočí, a pokud chce Fox v tomto pokračovat, tak at to radši vrátí zpět Marvelu. Bože, vždyt se to dalo udělat o tolik lépe, takový potenciál.
mausis
mausis
370 bodů
3.5
Přes odmítavé a negativní recenze jsme to nakonec shlédli, ostatně vlastní názor je ten nejlepší. Čím začít...možná obsazením, to bylo fajn. Hudba taky a trikové scény fungovaly. Nápad zřejmě dobrý, zpracování horší, také mi vadily skoky v ději, nedotažené děje, asi měli postavy na vše málo času. Konec divný, jako že to prostě skončit musí a hotovo.Vlastně jsem od toho nic nečekala a také se nic moc nestalo.Takže film možná pro děti, co neviděli předchozí F4.
michael-majky-kupcik
341 bodů
3
velice nepovedené .... ani herci se tam moc nehodí a z příběhu jsem zklamaný ...
Pegas1632
Pegas1632
299 bodů
4
Čekala jsem pubertální slátaninu, což se bohužel potvrdilo. Nemá to žádný spád, nepřináší to nic originálního, vtipné to taky není, efekty taky žádná sláva - prostě nuda. Že nebyla ani jedna scéna po titulkách, to mi přišlo taky zvláštní u Marvelu, a spoustu lidí v kině to nazlobilo.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Není to úplně špatné, ale slušela by tomu delší stopáž a lepší zápletka. Celé mi to přišlo spíše jako pilotní film k seriálu...