Fantastická čtyřka

45%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Docela dobré,ale spíše průměrné...
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Úplně to samé jako u snímku Chronicle 2012. Nevyužitý potenciál a odfláknuté. Dr. doom, který tam vystupuje na 5 minut, mi jako záporák nepřipadá.
alexik789
2 512 bodů
1
Pro me jedno z největších zklamání roku!
Edward
Edward
2 481 bodů
1
1/10
harry456
harry456
2 437 bodů
2
Az do poloviny super... chytre a melo to az hororovou atmosféru, ale pak to šlo všechno do kopru a jako kdyby se najednou ujal režie nekdo uplne jiný... větší a neoriginalni akční scena je az na konci a slovo ''priserna'' je pro ni jako libezne pohlazení. Navic Thinguv hlas je otresny (zato Toby má jako Doom prijemne mrazivy hlas - bohuzel se ukazuje az na desnem konci).
skylark13
skylark13
2 087 bodů
6
Ale uslo to, zas takový hate to mit nemusi, zaverecna bitka byla fajn a thing byl paradne zpracovany, samozrejme to mohlo byt lepsi a bez tech trapnych hlasek bych se taky obesel.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
1.5
Film, u něhož jsem se většinu času musela ptát, kdy se něco začne dít, abych se dočkala asi čtyřminutové akce a závěru, který jsme již viděli v Age of Ultron... Tohle je prostě jedno velké "Ne". Slavit mohou rodiče, kteří se na film vydají se svými ratolestmi, jelikož si konečně schrupnou... Hvězdičku navíc za vydařený vizuál a hudbu.
kendzi
kendzi
1 095 bodů
4
Čekal jsem od toho více.. Za mě nic moc.
myllyn
myllyn
885 bodů
3.5
Film, který měl fantastic four napravit reputaci a přitom vše zadupal do země čtyři metry hluboko. vůbec jsem se u toho nebavil, to první dva díly byly mnohem zábavnější a nejen pro to, že tam kapitán amerika hrál ohniváka a sexy neviditelná žena byla nahá...
Bad
Bad
464 bodů
4
Zklamání. Prostě zklamání. Jdu rovnou na kritiku. Fantastická čtyřka je asi tak fantastická jako čtyři holčičky skákající přes švihadlo. Fantastická čtyřka jako teenegeři? Jako fakt? Human Torch je černoch? Chcete mi říct, že zčernal ( nejsem sice rasista, ale divný to bylo). Herci taky nebyli nic moc.